ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βαριά "καμπάνα" σε Οικονόμου και Μασούντ


Οδυνηρές οι εξελίξεις για τους δύο παίκτες, καθώς η διοίκηση του Πανιωνίου τους έθεσε εκτός ομάδας για έναν μήνα. Μετά την ήττα
από την Ξάνθη το κλίμα στην ομάδα έγινε εκρηκτικό και τα σπασμένα από ότι φαίνεται τα πληρώνουν οι δυο συγκεκριμένοι παίκτες. Σε αμφότερους χορηγήθηκε "υποχρεωτική άδεια", ενώ στον Οικονόμου επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. Στους ποδοσφαιριστές χρεώνονται πειθαρχικά παραπτώματα και κακή απόδοση. Για τον Μασούντ μάλιστα εξετάζεται και η περίπτωση διακοπής του συμβολαίου του.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, μετά τις εξελίξεις αυτές, ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Κόρμπος υπέβαλε στο Νίκο Ζαμάνη την παραίτησή του από τη θέση αυτή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέτει εκτός υποχρεώσεων για 30 ημέρες τους ποδοσφαιριστές Μασούντ Σοτζάι και Βαγγέλη Οικονόμου καθώς και επιβάλλει στον δεύτερο την χρηματική ποινή των 3.000 €.

Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει η ηρεμία, η πειθαρχία και η καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι υπεράνω προσώπων.

Δήλωση Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Ζαμάνη: «Ακόμα και αν κριθεί κατάλληλο για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να θέσω τον εαυτό μου εκτός ομάδας θα το κάνω, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code