ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κύριε Πασκουάλ κάτι φταίει


Η ''γελοία'' εμφάνιση και ήττα του Παναθηναικού κόντρα στην ΑΕΚ έχει ''ταρακουνήσει'' για τα καλά τους φιλάθλους των πράσινων.

Γι ακόμη μια φορά δέχεται κριτική ο Τσάβι Πασκουάλ. Δίκαια; Φυσικά από την στιγμή που ο ίδιος έκανε τον φετινό σχεδιασμό και ο ίδιος έδειξε να υποτιμά την ομάδα του χρησιμοποιώντας ένα πολύ κλειστό ροτέισιον.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να έιναι σύμπτωση. Η ήττα στην Μπασκόνια και αυτή κόντρα στην Ένωση έχουν κάτι κοινό. ''Απουσία προπονητή'' στο τελευταίο δίλεπτο. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συγκεκριμένο πλέι στην επίθεση ενώ υπήρξαν πολύ άσχημα μαρκαρίσματα στην άμυνα.
Θα πει κάποιος ότι είναι αρχή και χρειάζεται να βρεθεί η αντίστοιχη χημεία για τη συνέχεια. Δεκτό. Αρκεί να χρησιμοποιήσει τις τελευταίες ήττες ως μάθημα και να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

Όσο κακός και να είσαι κόντρα στην ΑΕΚ, οφείλεις να πάρεις το ροζ φύλλο αγώνα. Όπως ο Ολυμπιακός με τον Άρη. Έκανε το καθήκον του έστω και με κακή εμφάνιση. Δεν είχε όμως τον φύση και θέση ηγέτη του, Βασίλη Σπανούλη. Παρόλα αυτά δεν έχασε. Αποτέλεσμα της δουλειάς του Σφαιρόπουλου ο οποίος έχει κάνει τον Ολυμπιακό μια ''οικογένεια'' και σε άσχημα βράδια πετυχαίνει νίκες. Πράγμα που ο Πασκουάλ δεν έχει πετύχει μέχρι στιγμής.

Πάμε στα μεταγραφικά. Πήρε Όγκαστ και δεν τον βαζει. Πήρε Μήτογλου πάλι τα ίδια. Αντετοκούμπο μόνο για άμυνα; Για να ζεσταίνουν τον πάγκο και να παίζουν 9-10 ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος; Δεν λέω ταλέντα αλλά εφόσον δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής  ποιος ο λόγος.

Στο πέντε υπάρχει εμφανέστατο κενό και αντικαταστάτης του Βουγιούκα δεν υπάρχει. Χρησιμοποιείται ο Γκιστ που ο άνθρωπος τόσα χρόνια έβγαζε το ψωμί του ως τεσσάρι. Ο Λεκαβίτσιους επιθετικά μοιάζει ακίνδυνος και ουσιαστικά είναι για να ξεκουράζει τον Καλάθη. Σε περίπτωση που πάθει κάτι ο Νικ τότε τι...;

Πέρυσι με ομάδα χτισμένη από τον Πεδουλάκη, ο Καταλανός κόουτς έκανε πολύ καλύτερη αρχή στη σεζόν. Την τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πετυχαίνοντας νταμπλ. Φέτος χάθηκε πολύ γρήγορα ένας τίτλος που αφήνει μια πρόωρη πικρία στις τάξεις του ''τριφυλιού'' γιατί θα απουσιάσει από τον τελικό κυπέλου μετά από πολλά χρόνια.

Παρόλα αυτά ότι και αν έχει συμβεί δεν θα πρέπει να φύγει τη συγκεκριμένη στιγμή, θα ήταν και αυτό λάθος. Είναι εγνωσμένης αξίας προπονητής, αλλά ώρες ώρες σε κάνει να απορείς. Ας πάρει τον χρόνο του γιατί αποκτήθηκαν νέα πρόσωπα. Χωρίς βέβαι να υποτιμάει κανέναν αντίπαλο. Γιατί η ήττα από την ΑΕΚ είναι ο ορισμός της υπεροψίας.

Υπάρχει φυσικά το πρωτάθλημα, που η κατάκτηση του αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο και επίσης η απαίτηση για ένα καλό πλασάρισμα στην 8αδα της Ευρωλίγκας. Όταν με το καλό έρθει ο Ιούνιος, θα κάνουμε ταμείο και θα πούμε αν η χρονιά που πέρασε ήταν πετυχημένη η όχι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code