ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λιβάια : «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ όπου κρίνει ο προπονητής»

Σε ερώτηση μας που έγινε στους συναδέλφους μας στο Nova και ρωτήθηκε τον Μάρκο Λιβάια μέσω του Live τους για το εάν είναι ευχαριστημένος για τον πιο...ελεύθερο ρόλο που έχει στην ομάδα απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα , αρκεί να βοηθά την ομάδα.


-τη βράβευσή του ως MVP της προηγούμενης αγωνιστικής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε. Για μένα είναι σημαντικό, αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι που μας βοήθησαν στο γήπεδο να νικήσουμε και είμαστε στην πρώτη θέση μαζί με τον Ατρόμητο».

-το με ποιον συμπαίκτη του θα μοιραζόταν το βραβείο του: «Στον φίλο μου τον Έλντερ (Λόπες), γιατί τρέχει σαν τρελός στο γήπεδο».

-την πορεία του στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο με τον κόσμο, όσο και με την ομάδα. Αισθάνομαι πάρα πολύ άνετα που είμαι στην ΑΕΚ και την Αθήνα, όπως και η οικογένειά μου».

-Η ερώτηση μας για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω σαν επιθετικός ή σαν δεύτερος επιθετικός. Σίγουρα μπορεί με την απουσία του Πέτρου να μου ζητηθεί να παίξω σαν επιτελικός, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ όπου κρίνει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα». 

-το αν θα ήθελε να παίξει με παρτενέρ στην επίθεση, σαν τον Γιακουμάκη, ή να τον πλαισιώσουν δύο ακραίοι: «Δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για τακτική. Όλοι προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να κερδίσουμε μια θέση ή μια ευκαιρία. Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν ποιότητα». 

-το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς έχουμε αποδείξει φέτος ότι μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε δύσκολα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω πως θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι». 

-την πρώτη θέση της ΑΕΚ και πόσο βοηθά ψυχολογικά: «Είναι θετικό ότι ήμασταν πρώτοι και όλοι ονειρευόμαστε το πρωτάθλημα. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας κι αν τα πάμε καλά σε αυτό το μήνα, τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες». 

-το αν έπαιζε με το ίδιο πάθος στην Ισπανία ή του το βγάζει η ΑΕΚ και το αν είναι πιο «τρελός» εκείνος ή ο Βράνιες: «Στην Ελλάδα ο κόσμος το ζει πολύ περισσότερο κι επειδή το ίδιο συμβαίνει στην Κροατία, μου αρέσει. Ο Βράνιες είναι πολύ καλό παιδί και υπάρχουν και άλλοι τρελοί, όχι μόνο εκείνος κι εγώ». 

-το αν η αγάπη του κόσμου τον έχει κάνει να θέλει να ανανεώσει από τώρα: «Από τη στιγμή που είμαι δανεικός εξαρτάται από τη διοίκηση. Αν έρθουν αύριο, μεθαύριο ή σε δύο μήνες, εγώ είμαι έτοιμος να υπογράψω». 

-το ίνδαλμα που είχε μικρός: «Ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Αντριάνο ήταν δύο ποδοσφαιριστές που θαύμαζα πολύ, λόγω και της θέσης». 

-την καζούρα μετά την πρόκριση της Κροατίας επί της Ελλάδας στα μπαράζ: «Δεν ήθελα να τους κάνω καζούρα, γιατί ήταν στενοχωρημένοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code