ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Αστέρι" που δεν έτυχε αλλά πέτυχε!


Για τη μεγάλη φετινή έκπληξη της Σούπερλιγκ, τον πρωτοπόρο Ατρόμητο έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά τις δύο
τελευταίες εβδομάδες κατά τις οποίες η ομάδα του Περιστερίου έχει σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Είναι εύλογο να γίνεται μεγάλη κουβέντα γύρω από την απόδοση και τα (εκπληκτικά το δίχως άλλο) αποτελέσματα του Ατρομήτου, ωστόσο εμείς στο Sportnewsgreece, χωρίς να υπάρχει διάθεση περιαυτολογίας, σας είχαμε τονίσει ότι στους κυανόλευκους γίνεται εξαιρετική δουλειά και πως το πλάνο θα αποδώσει αργά ή γρήγορα καρπούς, αρκεί να στηριχθεί ο προπονητής Ντάμιρ Κάναντι!

Δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε το μέγεθος της επιτυχίας, όμως τα πεπραγμένα του Ατρομήτου τον τελευταίο μήνα ήρθαν να επιβεβαιώσουν την πεποίθησή μας. Με 5 συνεχόμενες νίκες, 3 εκ των οποίων επετεύχθησαν σε Καραϊσκάκης, ΟΑΚΑ και Πηγάδια, με διατήρηση του αήττητου στο πρώτο τρίτο του πρωταθλήματος και την εστία του Γιαννιώτη να παραμένει απαραβίαστη για περίπου 630 αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων φιγουράρει στην πρώτη θέση της Σούπερλιγκ με 19 βαθμούς.

Άξια αναφοράς είναι η ριζική ανανέωση του ρόστερ στην οποία προχώρησε ο Ατρόμητος το καλοκαίρι, ενισχύοντας το έμψυχο δυναμικό που θα καλούνταν να διαχειριστεί ο Κάναντι μες στη σεζόν. Ποδοσφαιριστές όπως ο Γιαννιώτης, ο Ρισβάνης, ο Χατζηϊσαΐας, ο Ουάρντα, ο Μανούσος, ακόμα κι ο νεαρός Γιαννούλης αποκτήθηκαν από δυνατές ομάδες και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, αν συντεθούν σωστά, βλέπουμε ότι μπορούν να διαμορφώσουν μια εξαιρετική ομάδα. 

Κάτι τέτοιο δεν μπορεί όμως να συμβεί μονομιάς και στην Ελλάδα αυτό δεν το υπολογίζουμε. Παρά λοιπόν τα περίεργα αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας και τις τέσσερις ισοπαλίες στο ξεκίνημα της χρονιάς, η πίστωση χρόνου στο πρόσωπο του Αυστριακού τεχνικού ήταν δεδομένη. Η διοίκηση της ομάδας γνώριζε με ποιον είχε να κάνει, κρίνοντας και από το επαγγελματικό του παρελθόν στη χώρα του.

Κάποια στιγμή κι ο Ατρόμητος, ως κοινή, γήινη ομάδα (έστω κι αν δε θυμίζει τέτοια τον τελευταίο καιρό), θα κάνει αγωνιστική "κοιλιά". Κι επειδή οι μνήμες των ανθρώπων είναι κοντές, είναι σημαντικό να επικρατήσει και σε αυτές τις στιγμές η ποδοσφαιρική λογική και η ψυχραιμία. Να αποφευχθούν δηλαδή τα αναθέματα, ή η άδικη αντιμετώπιση των σημερινών πρωταγωνιστών. Γιατί τόσο ο προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και εξακολουθούν να το κάνουν! Κι έχουν μπροστά τους πολύ καιρό για να συνεχίσουν να μας εντυπωσιάζουν.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code