ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζντιέλαρ: "Θα ήθελα να αλλάξω χώρα και να παίξω και αλλού"


Ο Σέρβος μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού, Σάσα Ζντιέλαρ, έδωσε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και δήλωσε μεταξύ άλλων
τις σκέψεις του για το παρόν και το μέλλον του. Ξεκαθάρισε ότι παραμένει αφοσιωμένος στους ερυθρόλευκους, τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο που δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ τόνισε ότι προτεραιότητά του για το μέλλον είναι να αγωνιστεί σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα και να κληθεί στην Εθνική Σερβίας.

Συγκεκριμένα, είπε στην "Zurnal.rs" για:
Τον Ολυμπιακό και το πώς είναι η κατάσταση:"Πρόσφατα έγινε αλλαγή στην ομάδα και τον πάγκο με νέο κόουτς, όμως για μένα και την θέση μου τα πράγματα πήγαν καλά. Είναι η τρίτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό. Είχα και έναν χρόνο δανεισμού. Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου και είμαι ευχαριστημένος".

Το μέλλον του: "Πάντα σκέφτομαι κάτι καινούργιο. Θα ήθελα να αλλάξω χώρα και να παίξω και αλλού, αλλά ποτέ δεν ξέρεις το τι θα γίνει. Προς το παρόν είμαι επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, θα ήταν μία καλή ιδέα κάποια στιγμή να πάω σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα".

Τους πολλούς ξένους παικτες στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Υπάρχουν πολλοί ξένοι στην Ελλάδα και στις ομάδες. Υπάρχουν αρκετοί ξένοι και στον Ολυμπιακό. Οι προπονητές αποφασίζουν και εγώ προπονούμαι. Αρχικά τα πράγματα ήταν διαφορετικά και πιο καλά, τώρα έχουν αλλάξει κάπως αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να περιμένω την ευκαιρία μου".

Το ματς με την Μπαρτσελόνα:
"Ήταν ένα 0-0 και είναι σπάνιο να παίξει μία ομάδα ως αντίπαλός τους χωρίς να δεχθεί γκολ. Ήταν ευτυχές για εμάς που ήταν μία τέτοια μέρα. Έχασαν ευκαιρίες όμως και εμείς προσπαθήσαμε πολύ και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε έναν πόντο από μία τόσο μεγάλη ομάδα".

Το λόγο που ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτος:"Δεν ξεκινήσαμε με τον αναμενόμενα καλό τρόπο. Όμως σιγά σιγά επιστρέφουμε. Χάσαμε δύο ντέρμπι όμως από βαθμολογικής πλευράς αυτό δεν μας στοίχισε τόσο. Η διαφορά με τις πρώτες ομάδες, τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ είναι μόλις τρεις πόντοι. Θα είμαστε σίγουρα πρωταθλητές ξανά".

Τον Ατρόμητο και την φοβερή του πορεία:"Είναι μία μεγάλη έκπληξη. Έχει προπονητικό επιτελείο με καταβολές από τα Βαλκάνια. Παίζουν έξυπνα, σφιχτά και προσεκτικά. Νομίζ όμως ότι σταδιακά θα αρχίσουν να πέφτουν. Όσο για την ΑΕΚ δείχνουν σε καλή κατάσταση και πήραν τη νίκη στο μεταξύ μας παιχνίδι. Δείχνουν ότι θα είναι πιο ισχυροί ανταγωνιστές μας για τον τίτλο".

Τους Πρίγιοβιτς, Βούκοβιτς και Τζούρτζεβιτς:"Ο Πρίγιοβιτς παίζει καλά και είναι δυνατός σκόρερ. Με τον Ολυμπιακό δεν ήταν καλός όμως, κάτι που λέει πολλά για εμάς. Ο Βούκοβιτς είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και έμεινε εκτός καιρό και πάει συντηρητικά. Ο Τζούρτζεβιτς έχει ισχυρό ανταγωνισμό στην ομάδα και πρέπει να παλέψει σκληρά, όπως όλοι μας. Θα τα καταφέρει. Πιστεύω πως δουλεύει σωστά και καλά".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code