ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σκέψεις για επιστροφή Σιώπη στον Ολυμπιακό


Μια από τις επιλογές του Μπέσνικ Χάσι το προηγούμενο καλοκαίρι, η οποία αμφισβητήθηκε έντονα, ήταν ο εκ νέου
δανεισμός του Μανώλη Σιώπη στον Πανιώνιο, αφού ο 23χρονος μέσος δεν συμπεριλαμβανόταν στα βασικά πλάνα του τότε τεχνικού των ερυθρόλευκων.

Βεβαίως ο Σιώπης είχε αφήσει πολύ ικανοποιητικό δείγμα γραφής την περίοδο της προετοιμασίας, ενώ είχε αντεπεξέλθει και στο ρόλο που του δόθηκε στο ματς με την Παρτίζαν. Ταυτόχρονα, διαθέτει αγωνιστικά χαρακτηριστικά που δεν συναντώνται σε άλλον ανασταλτικό χαφ του παρόντος ρόστερ του Ολυμπιακού.

Αυτοί είναι και οι βασικότεροι λόγοι που οδηγούν τον Τάκη Λεμονή προς την επαναφορά του Σιώπη στο ερυθρόλευκο ρόστερ, προτού λήξει ο δανεισμός του στον Πανιώνιο. Εν όψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου υπήρχε καιρό τώρα η σκέψη να κινηθεί η ομάδα για κεντρικό μέσο με διαφορετικά χαρακτηριστικά από των υπόλοιπων παικτών, και η περίπτωση του Σιώπη είναι πολύ συμφέρουσα τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά, αφού δε θα χρειαστεί ο ποδοσφαιριστής ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.

Το ζήτημα ωστόσο είναι να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα με την ομάδα του Πανιωνίου, καθώς θα χρειαστεί η συγκατάθεσή της εάν παρθεί η απόφαση να επανέλθει ο Σιώπης στον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή βέβαια που οι δυο ομάδες έχουν συνεργαστεί πολλάκις σε μεταγραφικές κινήσεις, υπάρχει αισιοδοξία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ότι δε θα υπάρξουν εμπόδια από την "Πλατεία".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code