ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Το πρώτο Αθηναϊκό ντέρμπι της σεζόν

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν απόψε στη Λεωφόρο για το πρώτο Αθηναϊκό ντέρμπι της σεζόν.
Ο Παναθηναϊκός με "συνταγή" την εμφάνιση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα επιχειρήσει να γλυκάνει τον κόσμο και να ανεβάσει την ψυχολογία του. Τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ίδια με το ματς απέναντι στους Πειραιώτες.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, μπροστά του θα έχει τους Μολέδο και Κολοβέτσιο, δεξιά τον Κουλιμπαλί και αριστερά τον Χούλτ, στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Κουρμπέλης με τον Σιλά ενώ σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους θα είναι ο Χίλιεμαρκ. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Βιγιαφάνιες με τον Λόυντ και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μολίνς.

Στην αντίπερα όχθη ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει τις σοβαρές απουσίες των Γιόχανσον, Αραούχο και Μάνταλου και θα επιλέξει ξανά το 3-5-2 με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς στην τριάδα της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή θα δούμε τους Γαλανόπουλο και Σιμόες και σε πιο ελεύθερο ρόλο τον Κονέ. Στα αριστερά θα είναι ο Μπακάκης κάι στα δεξιά ο Χριστοδουλόπουλος. Ως δεκάρι θα είναι ο Μπακασέτας και μπροστά μοναδικός προωθημένος ο Λιβάϊα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code