ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για επιστροφή Λυκογιάννη μιλάνε στον Πειραιά!


Σωρεία δημοσιευμάτων έχει εμφανιστεί στην χώρα μας τις τελευταίες μέρες σχετικά με την επιστροφή του 24χρονου αριστερού οπισθοφύλακα στον Ολυμπιακό. Οι ''σειρήνες'' έρχονται κυρίως απο αθλητικά σάιτ στην Αυστρία, όπου αγωνίζεται τα τελευταία 2 χρόνια ο πρώην ποδοσφαιριστής των ''ερυθρόλευκων'', με την Στούρμ Γκράτζ να τον κοστολογεί περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ.




Ο Λυκογιάννης ήταν μέλος των ακαδημιών του Ολυμπιακού από το 2007, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα το 2011 σε ηλικία μόλις 17 ετών (!). Ήταν στο ρόστερ μέχρι το 2013 καταγράφοντας αυτά τα 2 χρόνια 10 συμμετοχές και στην συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός σε Λεβαδειακό (σεζόν 2013-2014) και Εργοτέλη (σεζόν 2014-2015). Το καλοκαίρι του 2015 πουλήθηκε στην Στούρμ Γκράτζ της Αυστρίας έναντι 600 χιλιάδων ευρώ και απο τότε έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, αναγκάζοντας τον Μίχαελ Σκίμπε να τον καλέσει στην εθνική όπου έκανε και το ντεμπούτο το στην εθνική ανδρών, στην ήττα εντός έδρας  (1-2) απο το Βέλγιο τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει απο τον Ιανουάριο, όμως το ποσό των 2 εκατομμυριών ευρώ φαίνεται μεγάλο στους Πειραιώτες και βαζουν τα δυνατά τους να "πιάσουν" μια καλύτερη τιμή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code