ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εθνική-Φάντασμα!

Τελευταία φορά που το  αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα
δέχτηκε 4 γκολ σε επίσημο ματς,ήταν για τα προημιτελικά του Euro 2012 κόντρα στους Γερμανούς.Σε ένα ματς εντελώς διαφορετικό από το χθεσινό καθώς η εθνική μας τότε έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να κοντράρει την ποιότητα των Γερμανών.Στην χθεσινή εφιαλτική όμως βραδιά κατέρρευσε,το ηλεκτροσόκ  του Σωκράτη για την ξυπνήσει δεν την αρκετό,καθώς δεχτήκε άλλα δύο γκολ πάλι από αβίαστα λάθη και ηττήθηκε δίκαια από τους ανώτερους Κροάτες με 4-1.Σκορ το οποίο σε καμιά περίπτωση κανείς δεν περίμενε, η Εθνική μας των 6 γκολ παθητικό σε έναν όμιλο  με Βέλγιο και Βοσνία να δέχεται 4 γκολ σε μία βραδιά,και μάλιστα στην πιο κρίσιμη βραδιά!
ΩΡΑΙΟ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΑΣΧΗΜΟ ΣΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Ο Μίχαελ Σκίμπε επέλεξε να παρατάξει την εθνική με 3-5-2, σύστημα το οποίο σαν ιδέα φάνταζε καλό προκειμένου να πετύχουμε ευκολότερα γκολ,περισσότερο όμως φάνηκε να μπερδεύει τους διεθνείς μας και σε συνδυασμό με την ποιότητα των Κροατών να αναγκάζει τον Σκίμπε να το αλλάξει σε 4-4-1-1 το οποίο λειτούργησε εμφανώς καλύτερα.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΛΑΘΗ,ΑΣΣΙΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ
Μόλις στο 13ο λεπτό, ο Καρνέζης δεν έκανε σωστό κοντρόλ,αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Κάλινιτς ο οποίος ανετράπη και ο Μόντριτς από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 1-0.Με την αρχή του δεύτερου μέρους ο Σταφυλίδης έκανε λάθος εκτίμηση γύρισε την μπάλα στον Καρνέζη και ο Κράμαριτς τσίμπησε την μπάλα για να κάνει το 4-1.Δύο από τα γκολ που δέχτηκε η Εθνική ήταν ατομικά λάθη,τα άλλα δύο ομαδικά.Στην φάση του 2-0 ο Κάλινιτς μένει αμαρκάριστος λόγω την κακής συνεννόησης της ελληνικής άμυνας,ενώ στο 3-1  κάνεις δεν μάρκαρε ούτε τον Βρσάλικο που έκανε ανενόχλητος την σέντρα,ούτε και τον Πέρισιτς που μπήκε με την μπάλα στα.. δίχτυα.
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ
Σε μία βραδιά που δεν πήγε τίποτα καλά,μόνο ο αρχηγός Σωκράτης Παπασταθόπουλος που αν και τραυματίας πέτυχε γκολ και προσπάθησε να ξυπνήσει τους συμπαίκτες του,ενώ και ο Ζέκα με το πάθος του πάλευε μόνος του στην μεσαία γραμμή, και δεν άφηνε καμία φάση. Εμφανώς βελτιωμένος ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος έκοψε πολλές μπαλιές προς την εστία του Καρνέζη.

ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ,ΑΛΛΑ ΠΕΤΥΧΕ
Είναι λάθος σε περίπτωση  αποκλείσμου από το Μουντιάλ να θεωρηθεί η προσπάθεια της Εθνικής μας αποτυχημένη.Κατάφερε να ξαναγίνει ομάδα και να  περάσει ως δεύτερη στα μπαράζ σε ομίλο με Βέλγιο και Βοσνία.Ο Μίχαελ Σκίμπε κατάφερε να δημιουργήσει έναν κορμό στην ομάδα και θα ήταν επίσης λάθος να αποχωρήσει από την Εθνική σε περίπτωση αποκλεισμού καθώς έκανε εμφανώς καλύτερη δουλειά από τους προηγούμενους(Ρανιέρι,Μαρκαριάν).
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 90 ΛΕΠΤΑ
Η Εθνική μας πλέον μετά την συντριβή επί κροατικού εδάφους,ελπίζει  σε ένα μεγάλο θαύμα για να προκρίθει στο Μουντιάλ της Ρωσίας.Ωστόσο έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει θαύματα αρκεί να παίξει με πάθος και να κάνει ότι περάσει από το χέρι της για να διεκδικήσει την πρόκριση,και αν δεν τα καταφέρει να αποκλειστεί τουλάχιστον με το κεφάλι ψηλά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code