ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Back-to-back νίκη για Ολυμπιακό


Με αψεγάδιαστη εμφάνιση ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε άντε του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 85-59.


Οι "ερυθρόλευκοι''.. ενεργοποίησαν την άμυνα τους στην τρίτη περίοδο και χωρίς να "ιδρώσουν" αύξησαν σε 6-2 το ρεκόρ τους στην Euroleague, πιάνοντας στην κορυφή την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Σταθερή αξία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος πρωταγωνίστησε και απόψε με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Χόλις Τόμπσον με 14 πόντους.
 Η ομάδα του Σφαιρόπουλου ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στη... διαβολοβδομάδα της Euroleague (2 στα 2), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο «ερυθρόλευκος» κόσμος να αποθεώσει τον Ελληνα τεχνικό, μετά τα όσα ακούστηκαν εις βάρος του από την εντός έδρας ήττα με τον Παναθηναϊκό.
Στα απρόοπτα της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Κώστα Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ χτύπησε στον αυχένα, λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Μακλίν 9, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου 11 (1), Αγραβάνης 3 (1), Μιλουτίνοβ 13, Στρέλνιεκς 9 (1), Πρίντεζης 9 (1), Παπανικολάου 5, Μάντζαρης 6 (1), Ρόμπερτς 6 (2), Ουίλτζερ, Τόμπσον 14 (2).
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς): Κέσελ, Ραντίτσεβιτς 2, Ντάνγκουμπιτς 3, Λάζιτς, Αντιτς 9 (3), Ντόμπριτς 4, Φελντέιν 6 (1), Ρότσεστι 20 (4), Λεσόρτ 1, Γιοβάνοβιτς 8, Μπιέλιτσα 6.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code