ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Alexis Sanchez και ο Mesut Ozil θέλουν να μείνουν στην Arsenal, σύμφωνα με τον Arsene Wenger!

Ο Arsene Wenger πιστεύει ότι ο Mesut Ozil και ο Alexis Sanchez θέλουν να μείνουν στο σύλλογο.


Τα συμβόλαια και των δυο παικτών λύγουν το καλοκαίρι και μπορεί να πουληθούν τον Ιανουάριο.

Ο Sanchez σκόραρε στη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με την Tottenham το Σάββατο, ενώ ο Ozil βγήκε Man of the Match.

"Είμαι πεπεισμένος ότι αγαπούν την ομάδα και αγαπούν τον σύλλογο, αλλά όλα τα υπόλοιπα θα αποφασιστούν κάποια στιγμή - πότε; Δεν ξέρω πραγματικά", δήλωσε ο Wenger.

"Πιστεύω ότι αγαπούν την ομάδα και θέλουν να μείνουν, αλλά υπάρχουν και άλλοι κορυφαίοι σύλλογοι εκεί έξω που προσφέρουν και καλά συμβόλαια."

Το γκολ του Sanchez ήταν μόνο το δεύτερο του στην Premier League αυτή τη σεζόν, αλλά έφτασε τα 55 γκολ σε 112 εμφανίσεις για το σύλλογο.

Ο Ozil, εν τω μεταξύ, έβγαλε την ασσίστ για το πρώτο γκολ. Έχει βγάλει 45 ασσίστ από τότε που έκανε το ντεμπούτο του για την Arsenal τον Σεπτέμβριο του 2013, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παίκτη της Premier League.

"Έδειξαν και πάλι την αφοσίωσή τους [εναντίον της Tottenham]", πρόσθεσε ο Wenger. "Ποτέ δεν αμφισβήτησα την αφοσίωσή τους.”


"Μπορούν να κάνουν κάποια κακά παιχνίδια, αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν ένας παίκτης πλησιάσει το τέλος του συμβολαίου του και κάνει κάποιο κακό παιχνίδι, όλοι λένε ότι είναι γιατί θέλει να φύγει. Αυτό που θέλουν είναι να παίξουν."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code