ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με άγχος αλλά και καλό ποδόσφαιρο... Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-1


Ένα αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο έδειξε ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, παίρνοντας την νίκη στα τελευταία λεπτά "με την ψυχή στο στόμα".


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Την ολική κατοχή οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Καρσελά (25') και Ανσαριφάρντ (31'). Στο 43ο λεπτό θα σπάσει η άμυνα των Βοιωτών, όταν ο Φορτούνης θα βρεί πολύ ωραία μέσα στην περιοχή τον Ζιλέ και ο Βέλγος θα τελειώσει αποτελεσματικά την φάση αφήνοντας "ξερό" τον Επασί να παρακολουθεί την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Δίκαιο το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο, αν και οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να σκοράρουν τουλάχιστον άλλη μια φορά. Με τέρμα αμυντικούς προσανατολισμούς ο Λεβαδειακός, προσπαθώντας να μείνει σταθερός στην άμυνα.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο το σύστημα του Λεβαδειακού θα αλλάξει σε 4-5-1 με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 54' Ο Φορτούνης θα αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτυ, σε παράβαση που υπέπεσε ο Τριποτσέρης. Και αφού ο Ολυμπιακός συνέχισε να χάνει σωρείες ευκαριών, κάπου εκεί σε ένα κόρνερ και κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Λεβαδειακός θα ισοφαρίσει σε 1-1. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσαμπούρης, με τον Γιακουμάκη να νικάει τους πάντες στον αέρα και να αφήνει την μπάλα στα δίχτυα του Προτό. Ο Κούτρης στο 84' σε ένα σουτ που έμοιαζε περισσότερο σε σουτ απελπισίας απέναντι στην κλειστή άμυνα του Λέβαδειακού, ο Επασί δεν έκανε σωστή εκτίμηση της μπάλας γλιστρώντας ουσιαστικά μέσα απο τα χέρια του και είναι πλέον γεγονός το 2-1 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς.

Οι 11αδες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ταχτσίδης (77' Μαρτίνς), Ζιλέ, Φορτούνης (80' Τζούρτζεβιτς), Καρσελά (60' Σεμπά), Μάριν, Ανσαριφάρντ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Ζοάο Φαβάρο, Ζαραδούκας (58' Σουμπίνιο), Ομπιόρα, Μητρόπουλος (89' Τόνι Σίλβα), Μπελγκαζουανί, Γιουσούφ, Γιακουμάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code