Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 13 καλώντας όλους τους επιφανείς Παναθηναϊκούς να βοηθήσουν

Η Θύρα 13 καλεί τους οικονομικά ισχυρούς φίλους του Παναθηναϊκού να σώσουν την ομάδα και να ξεκαθαρίζει πως άπαντες είναι υπόλογοι στην συνείδηση του κόσμου.Ο σύνδεσμος οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού καλεί όσους είχαν παλαιότερη εμπλοκή στα διοικητικά της ΠΑΕ να βοηθήσουν την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΘΥΡΑ 13 καλεί όλους τους επιφανείς Παναθηναϊκούς, επιχειρηματίες και μη, να κατανοήσουν τις δύσκολες οικονομικά καταστάσεις που βιώνει η ποδοσφαιρική ομάδα και να συνδράμουν ώστε να σωθεί η φετινή χρόνια. Θέτουμε προ των ευθυνών τους τους ισχυρούς οικονομικά φίλους του Παναθηναϊκού και αυτούς που είχαν παλαιότερη εμπλοκή στα διοικητικά του συλλόγου και όσους δεν είχαν ποτέ καμία ανάμειξη και τους τονίζουμε πως είναι όλοι τους υπόλογοι στη συνείδηση των φιλάθλων μας, όσο η ΠΑΕ ασφυκτιά από την οικονομική δυσπραγία.
Υπενθυμίζουμε, επίσης, στους απλούς φιλάθλους πως συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας στην τιμή των 100€ (όπου όλα τα λεφτά πηγαίνουν στα ταμεία της ομάδας) και καλούμε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών και στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ και στα παιχνίδια που έπονται, ώστε να νιώσει το αγωνιστικό τμήμα την αγάπη και την στήριξη μας"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια