ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Steven Gerrard μιλάει για την ενθουσίασή του για τον νεαρό τερματοφύλακα της Liverpool, Kamil Grabara!

Ο Gerrard επέλεξε να μιλήσει για τον νεαρό, αφού έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο των Κόκκινων στην κορυφή του ομίλου τους στο UEFA Youth League.


Ο Steven Gerrard είναι ενθουσιασμένος με τις τεράστιες δυνατότητες του νεαρού τερματοφύλακα.

Ο νεαρός Πολωνός έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην άνοδο των Κόκκινων στην κορυφή του ομίλου τους στο UEFA Youth League.

Ο Gerrard πιστεύει ότι ο Grabara έδειξε όχι μόνο τα εντυπωσιακά αντανακλαστικά του, αλλά και τη πνευματική του δύναμη και αντοχή στην πρόσφατη νίκη με 4-1 επί της Maribor.

Ένα λάθος του νωρίς στο ματς έδωσε στη σλοβενική ομάδα το προβάδισμα καθώς βγήκε από το τέρμα του και η μπάλα αναπήδησε από πάνω του.

Ωστόσο, ο 18χρονος το έβαλε γρήγορα πίσω του και έκανε μια σειρά από σημαντικές αποκρούσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός πέναλτι του Tomi Horvat.

"9 από τους 10 τερματοφύλακες θα στεναχωριόντουσαν και ίσως να χανόντουσαν ή να προσπαθούσαν να διορθώσουν το λάθος τους με λάθος τρόπο", δήλωσε ο Gerrard.

"Αλλά ο Kamil ήταν πολύ ήρεμος και έμπειρος και έσωσε την ομάδα σε τρεις ή τέσσερις περιπτώσεις, η μία ήταν και πέναλτι.”

"Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την αντίδραση του μετά το λάθος και νομίζω ότι δείχνει ότι είναι ένας κορυφαίος τερματοφύλακας.”

"Έρχεται για τις σέντρες και τις κάνει να φαίνονται τόσο εύκολες, οι περισσότεροι τερματοφύλακες θα είχαν πρόβλημα με αυτές τις σέντρες, αλλά είναι εξαιρετικός μέσα στην περιοχή του.”

"Ήταν μια τέλεια απόδοση από αυτόν αν εξαιρέσεις το λάθος, αλλά δεν έχω παράπονα.”

"Θα αναλάβω εγώ την ευθύνη γι' αυτό γιατί όταν η μπάλα περνάει από πάνω του έχω ζητήσει να βγάινει από το τέρμα και να είναι σε αυτή τη θέση, έτσι ίσως είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να πάρουμε την ευθύνη γι' αυτό."

Η ομάδα του Gerrard αντιμετωπίζει τη Maribor για άλλη μια φορά την Τετάρτη στο Prenton Park στις 14:30 ώρα Ελλάδας.

Οι Κόκκινοι είναι πρώτοι στον όμιλό τους με 2 πόντους διαφορά και ο θρύλος των Κόκκινων πιστεύει ότι το UEFA Youth League αποτελεί πραγματική ώθηση για την ανάπτυξη των νέων.

"Δεν ήμουν αρκετά τυχερός να πάρω αυτή την εμπειρία," πρόσθεσε ο Gerrard.

"Έπρεπε να μάθω το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στην πρώτη ομάδα και σου παίρνει χρόνο να προσαρμοστείς σε αυτό.”

"Ενώ αν αυτά τα παιδιά έχουν μια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα, θα μπορούν να θυμηθούν αυτές τις εμπειρίες και να τις χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.”

"Παίζοντας εναντίον της Spartak στο τεχνητό χλοοτάπητα τους δίνει ένα νέο είδος εμπειρίας, παίζοντας σε ένα ξηρό γήπεδο (εναντίον της Maribor) τους δίνει μια άλλη.”

"Παίζουν μπροστά σε αρκετούς οπαδούς, ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη και έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη ομάδα μετά.”


"Για μένα, αν ήμουν ένα από αυτά τα παιδιά, θα το λάτρευα αυτό. Θα ήμουν τόσο ενθουσιασμένος και θα ήθελα να είμαι μέρος του."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code