ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Claude Puel είναι ο νέος προπονητής της Leicester City!


Ο Claude Puel είναι ο νέος προπονητής της Leicester City και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.


Ο Puel γίνεται ο τρίτος προπονητής των Αλεπούδων για το φετινό έτος, αντικαθιστώντας τον Craig Shakespeare ο οποίος με τη σειρά του είχε αντικαταστήσει τον Claudio Ranieri τον Φεβρουάριο.

Ο Puel, 56 ετών, οδήγησε τους Άγιους στην 8η θέση στην πρώτη του σεζόν και έφτασε στον τελικό του League Cup, αλλά ο Γάλλος απολύθηκε τον Ιούνιο.

Ο Michael Appleton θα παραμείνει ο βοηθός προπονητής στη Leicester.

Ο Appleton είχε γίνει ο προσωρινός προπονητής, μετά την απόλυση του Shakespeare, που απολύθηκε μόλις τέσσερις μήνες από τότε που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο αντιπρόεδρος της Leicester, Aiyawatt Srivaddhanaprabha είπε ότι ο Puel ήταν "η τέλεια επιλογή".

"Όταν συναντήσαμε τον Claude, η προσοχή του στη λεπτομέρεια, η γνώση της ομάδας μας, η κατανόηση των δυνατοτήτων μας και το όραμά του για να μας βοηθήσει ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακά", πρόσθεσε.

"Αναδείχθηκε γρήγορα ως ο κύριος υποψήφιος και χαίρομαι που θα έχουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε το μακροπρόθεσμο όραμά μας, βοηθούμενο από την εμπειρία του."

Ο Puel αναλαμβάνει τις Αλεπούδες στη 14η θέση της Premier League με δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια.

Ο πρώην προπονητής της Μοnaco, ο οποίος είχε επίσης προπονήσει τη Lille και τη Lyon, πέρασε τέσσερα χρόνια ως προπονητής της Νice πριν αντικαταστήσει τον Ronald Koemam στο Southampton.

Είπε ότι ήταν "μεγάλη τιμή" να αναλάβει τη Leicester, προσθέτοντας ότι οι "αξίες και οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι ίδιες με τις δικές μου".

"Η ευκαιρία να βοηθήσω τον σύλλογο να συνεχίσει να καλυτερεύει μετά τα πρόσφατα επιτεύγματά του είναι πραγματικά συναρπαστική και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους ιδιοκτήτες, τους παίκτες, το προσωπικό και τους φιλάθλους για να συνεχίσουμε στον δρόμο της επιτυχίας.”

Παρά τις 16 ήττες την περασμένη σεζόν, ο Puel οδήγησε τη Southampton στην 8η θέση τη Premier League. Η ήττα με 3-2 από τη Manchester United στον τελικό του League Cup στο Wembley ήταν ο πρώτος μεγάλος τελικός της ομάδας από το 2003.


Αλλά απολύθηκε αφού πέτυχε μόνο μία νίκη στους τελευταίους οχτώ αγώνες πρωταθλήματος στη σεζόν, με την ομάδα του να σκοράρει μόνο μία φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code