ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Joel Matip – “Έχουμε κάνει λάθη αλλά η ομάδα κοιτάει μπροστά στο τι μπορεί να καταφέρει”

Ο αμυντικός παραδέχεται τα δικά του λάθη στο Wembley και λέει ότι ο Klopp την “είπε” στους παίκτες.


Ο Joel Matip παραδέχεται ότι η Liverpool δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της σεζόν μέχρι στιγμής - αλλά ο αμυντικός είναι πεπεισμένος ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν.

Οι Κόκκινοι επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα στα χέρια της Tottenham με 4-1 με μια νίκη με 3-0 επί της Huddersfield στο Anfield το Σάββατο.

Ήταν μόνο η δεύτερη νίκη της Liverpool στην Premier League σε 7 αγωνιστικές με την σταθερότητα να λείπει από την ομάδα του Jurgen Klopp.

Ωστόσο, ο Matip πιστεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίθηκαν μετά την άσχημη εμφάνισή τους στο Wembley είναι καλό για το μέλλον.

“Σε αυτό το σύλλογο οι προσδοκίες είναι μεγάλες”, είπε.

"Αξίζουμε πάντα τις κριτικές; Δεν ξέρω, ίσως. Δεν είναι απαραίτητο να κρίνω την κριτική εναντίον μας, εγώ κάνω το καλύτερο που μπορώ και συνεχίζω.”

"Ενάντια στη Tottenham, εγώ και η υπόλοιπη ομάδα κάναμε λάθη και κριθήκαμε. Αυτό γίνεται όταν ανήκεις σε ένα μεγάλο σύλλογο, όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.”

"Πολλοί άνθρωποι κοιτάζουν, περιμένουν, και αν δεν παίξουμε καλά, τους περιμένουμε να το κάνουν αυτό. Φυσικά είναι δύσκολο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.”

"Είμαστε νέοι, πολύ νέοι, μένουμε ενωμένοι και θα βελτιωθούμε.”

"Οι παίκτες αυτής της ομάδας, κοιτάμε μπροστά σε αυτό που μπορούμε να γίνουμε, πώς μπορούμε να αναπτυχθούμε, και απολαμβάνουμε να είμαστε μέρος αυτής της ομάδας".

Ο Matip παραδέχεται ότι τα λάθη του συνέβαλαν στα αμυντικά προβλήματα των Κόκκινων αυτή τη σεζόν.

Μεγάλο μέρος της κριτικής έχει πέσει πάνω στον Dejan Lovren, ο οποίος τραυματίστηκε στο ζέσταμα πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου.

Αλλά ο πρώην αμυντικός της Schalke επιμένει ότι είναι ένα συλλογικό ζήτημα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

"Ήταν δύσκολο που χάσαμε τον Dejan στο ζέσταμα. Ο Raggy (Ragnar Klavan) τα πήγε πολύ καλά και ήταν έτοιμος, χωρίς να έχει κάνει ολόκληρη προθέρμανση”, είπε.

"Την περασμένη εβδομάδα η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Το ξέρουμε αυτό. Έχουμε δεχθεί κριτική για αυτό, αλλά ποτέ δεν πρέπει να το πάρεις προσωπικά, ποτέ δεν πρέπει να το αφήσεις να σε πλησιάσει πολύ κοντά συναισθηματικά.”

"Απλά πρέπει να σκεφτείτε τι κάνατε, πώς να το αλλάξετε και να το βελτιώσετε, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Οι άλλες κριτικές που είχαν ως στόχο τον Dejan, δεν χρειάζεται να τις ακούσετε.”

"Γνωρίζουμε ότι είχαμε πολλά προβλήματα εναντίον της Tottenham. Είχα πολλά προβλήματα, έφταιγα και εγώ, έκανα πολλά λάθη και φυσικά δεν είμαι χαρούμενος. Πρέπει να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι και να αμυνόμαστε καλύτερα κάθε εβδομάδα."

Ο Matip παραδέχεται ότι ο Klopp ήταν εξοργισμένος μετά την ήττα από την Tottenham.

Υπήρχαν κάποιες αλήθειες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια μιας μακράς συζήτησης στο Melwood.

Η Liverpool εξακολουθούσε να φαίνεται επηρεασμένη από την αποτυχία αυτή κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου πρώτου ημιχρόνου το Σάββατο, αλλά μόλις πέτυχε ο Daniel Sturridge το πρώτο γκολ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασαν ταχύτητα.

"Δεν το κράτησε μέσα, το είπε έξω από τα δόντια", είπε ο Matip.

"Είπε ότι δεν ήταν αρκετά καλό - μίλησε πολύ ειλικρινά για τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν, αλλά μετά από αυτό είπε ότι συνεχίζουμε και προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.”

"Δεν μπορείτε να σταθείτε σε αυτό, πρέπει να μιλήσετε για αυτό εκείνη τη στιγμή, και μετά πρέπει να προχωρήσετε και να το βελτιώσετε.”


"Στο ημίχρονο μας μίλησε για κάποια θέματα τακτικής. Η άμυνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή, δεν δώσαμε καμία ευκαιρία, ήταν καλή και δυνατή, αλλά η επίθεσή μας ήταν ίσως πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε τα πράγματα που θέλαμε καλύτερα."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code