ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μόνο έναν αγώνα θα δώσει η Αίγυπτος τον Νοέμβριο!

Η Αίγυπτος δεν θα δώσει πλέον φιλικό στη Μέση Ανατολή τον Νοέμβριο.


Το φορτίο εργασίας του Mohammed Salah κατά την διάρκεια του διαλείμματος για τις εθνικές μειώθηκε κατά το ήμισυ, αφού η Αίγυπτος ακύρωσε το φιλικό της με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Αιγύπτου, Hector Cuper επέλεξε να μην παίξει η ομάδα του στη Μέση Ανατολή στις 8 Νοεμβρίου, καθώς θέλει να χρησιμοποιήσει το χρόνο αυτό για προπόνηση πριν από τον προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Γκάναw τέσσερις ημέρες αργότερα.

Τα νέα θα είναι μια ευχάριστη είδηση για τον Jurgen Klopp, ο οποίος ανησυχεί για τις απαιτήσεις που επιβάλλονται στον Salah τόσο από το σύλλογό του όσο και από τη χώρα του.

Ο Salah έχει παίξει εξαιρετικά από τότε που πήρε μεταγραφή στους Κόκκινους από τη Roma για £36.9 εκατομμύρια το περασμένο καλοκαίρι. Είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν με 9 γκολ σε 15 εμφανίσεις.

Η Αίγυπτος έχει ήδη προκριθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία που σφραγίστηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Salah στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης εναντίον του Κονγκό τον περασμένο μήνα.

Ο Mo είναι ένας φανταστικός τύπος," είπε ο Klopp.

"Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να μείνει φορμαρισμένος. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς."

"Δεν έχει αρκετή ξεκούραση. Είναι το αστέρι της Αιγύπτου, όπως είναι ο Sadio Mane για τη Σενεγάλη."


"Είμαι πάντα λίγο φοβισμένος όταν είναι μακριά μας σε διαφορετικά ταξίδια, μακρινά ταξίδια, τέτοια πράγματα, αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε καλά για τον Mo και ελπίζω ότι θα παραμείνει έτσι".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code