ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χατζηισαΐας:"Να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ"

Ο Δημήτρης  Χατζηισαΐας σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis"
  αναφέρθηκε στην φετινή πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα,στο δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ αλλά και πως σχεδιάζει την μελλοντική του πορεία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:
 
Για την εξαιρετική φετινή παρουσία του Ατρομήτου:
«Όλα τα παιδιά είμαστε καλοί παίκτες, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα από όλους, το δείχνουμε στο γήπεδο, παίζουμε ο ένας για τον άλλον και τα καταφέρνουμε μια χαρά».
Για το πού το πάει ο φετινός Ατρόμητος:

«Υπάρχουν υψηλές φιλοδοξίες και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν μιλάμε για πρωτάθλημα. Θα δείξει στην πορεία πού μπορούμε να φτάσουμε».
Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Θέλω να είμαι καλός και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Εννοείται ότι μέσα στους στόχους μας είναι και η εθνική ομάδα, όπως και το να παίξω στο εξωτερικό».
Για το αν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ:

«Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα θα δείξει. Θα τα βάλουμε κάτω, θα τα συζητήσουμε και θα δούμε».
Για το πόσο μπορεί να αντέξει στην κορυφή ο Ατρόμητος:

«Πρώτα από όλα, αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Όλα τα παιδιά, είτε παίζουν είτε όχι, είναι πολύ καλοί παίκτες και πιστεύω ότι ο Ατρόμητος θα φτάσει πολύ ψηλά».
Για το αν η δίψα που έχει για ποδόσφαιρο αποτελεί την κινητήρια δύναμη για τις εξαιρετικές φετινές του εμφανίσεις:
«Με πήγε λίγο πίσω η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ, όμως, δεν το έβαλα κάτω. Ήθελα να αποδείξω κάποια πράγματα στην ομάδα που με έδωσε δανεικό. Να αποδείξω ότι άξιζα, ότι έγιναν κάποια πράγματα λάθος».
Για το αν αισθάνεται πικρία για κάποια πρόσωπα από τον ΠΑΟΚ:

«Δεν θέλω να πω κάτι γι’ αυτό. Απλά αισθάνομαι δικαιωμένος και για μένα και για τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου. Πίστευε πολύ σε μένα και του έλεγα ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει σκαμπανεβάσματα. Θα πάω όσο πιο ψηλά μπορώ για σένα του έλεγα».
Για το αν νιώθει πως έκανε λάθη και ο ίδιος:
«Εννοείται πως έχω κι εγώ ευθύνη. Δεν μπορείς να το σκέφτεσαι, όμως. Συνεχίζεις και κοιτάς μπροστά. Πήγα στον Ατρόμητο, μέχρι στιγμής πάει μια χαρά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να επιστρέψω εκεί που ήμουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code