ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Και τώρα "τελικός" στην Λισαβόνα

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλο άγχος αλλά όχι και τόση ένταση, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 απέναντι στην παγκόσμια δύναμη Μπαρτσελόνα, σε ένα "κατάμεστο" Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Α ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πολύ καλά στημένος ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να αφήνει χώρους στον Μέσσι και την παρέα του να γίνουν επικίνδυνοι. Οι μόνες καλές στιγμές μέχρι τώρα ανήκουν και οι 2 στον Μέσσι. Η πρώτη στο 21', όταν ο Αργεντινός θα πάρει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, όμως ο Σιλβιο Πρότο θα πραγματοποιήσει μια εξαιρετική επέμβαση στην γωνία του. Η δεύτερη ευκαιρία ήταν αυτή του 28', όταν ο Μέσσι θα κάνει μια εξαιρετική ενέργεια φεύγοντας από την άμυνα του Ολυμπιακού αλλά και εκεί ο Πρότο θα πει πάλι όχι. Τραυματίας αποχώρησε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Σέρτζι Ρομπέρτο και στην θέση του πέρασε ο Ντεολοφέου.

Β ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Σε ακόμη πιο χαλαρό ρυθμό το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με αμυντικούς προσανατολισμούς και οι φιλοξενούμενοι δεν μοιάζουν ιδιαίτερα ορεξάτοι σήμερα. Το σουτ μέσα στην περιοχή από τον Σουάρεζ που βρήκε στο δοκάρι (80') ήταν η μοναδική στιγμή που ανησύχησε τους Πειραιώτες, μέχρι το 90+1 όταν ο Μέσσι θα βρει ένα σουτ "βολίδα" στο 90+1 όμως παρών δήλωσε για άλλη μια φορά ο Πρότο.

Οι 11αδες:

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής):Πρότο, Κούτρης, Ένγκελς, Μποτία, Ρομάο, Ταχτζίδης, Οφόε (Ζιλέ 75'), Καρσελά (Πάρντο 79'), Φορτούνης (Τζούρτζεβιτς 84'), Φιγκέιρας.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Ουμτιτί, Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Μπούσκετς, Ρομπέρτο(Ντεολοφέου 45+1), Παουλίνιο ( Ράκιτιτς 61'), Ντένις, Σουάρεζ, Μέσσι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code