ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάτος:Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα

Ο Λέο Μάτος μίλησε σε ρωσικά ΜΜΕ,και εξέφρασε την επιθυμία που
έχει για να παίξει ποδόσφαιρο μέχρι τα 38,ανέφερε το δύσκολο ματς του παοκ με τον αστέρα αλλά και τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ να φτάσει στο τίτλο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ:
 
Για την ενέργεια και την προσωπικότητα που έχει και γιατί δεν τα έχουν και όλοι οι άλλοι παίκτες: "Δεν μπορώ να επιβάλλω σε κάποιον να μου μοιάσει. Προσωπικά αυτά τα στοιχεία έχω και αυτά βγάζω εγώ στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι".
Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ώστε να κερδίζει τα ματς ώστε να κατακτήσει το Πρωτάθλημα: "Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε μια καλή ομάδα. Και πέρσι είχαμε καλή ομάδα, αλλά φέτος έχουμε παίκτες με προσωπικότητα μέσα από τις μεταγραφές που έγιναν και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα".
Για τη φάση όπου ο Κάμπος στο Γ. Καραϊσκάκης κατά λάθος έβγαλε τη μπάλα εκτός τροχιάς μετά το δικό του σουτ: "Δεν του είπα κάτι. Δυστυχώς έτσι έγινε. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων γίνονται αυτά. Χάσαμε μια σημαντική ευκαιρία και δεν χρειάζεται να στεκόμαστε άλλο σε αυτό γιατί δεν μπορούμε να το αλλάξουμε".
Για το τι είναι αυτό που τον κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια: "Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω την δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή μας και γιατί έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ. Για αυτό και πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τους τίτλους".
Για το ότι αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του: "Είμαι χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο και ευχαριστώ τον πρόεδρο αλλά και τους συμπαίκτες μου αφού αυτοί με βοηθούν να βγάλω αυτά που θέλω. Είμαι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ και εγώ και η οικογένεια μου. Νιώθω ολοκληρωμένος και ευτυχισμένος εδώ. Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο, εύχομαι πως όχι. Δεν θέλω να τελειώσει η καριέρα μου στα 35 και θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο μέχρι τα 38. Υπέγραψα 3+1 χρόνια συμβόλαιο και θέλω να δώσω τα πάντα στον ΠΑΟΚ".
Για το ματς με τον Αστέρα: "Είναι δύσκολη ομάδα. Αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις πρέπει να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος μας λείπει πολύ από το γήπεδο μας και εμείς θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να πάρουμε τη νίκη".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code