ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεγάλη νίκη του Πανιωνίου στο "Κλεάνθης Βικελίδης", 2-1 τον Άρη

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι που θύμισε τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη Σούπερ Λιγκ, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του Άρη με 2-1 χάρη σε γκολ του Γεσίλ στην εκπνοή κι
απέκτησε έτσι ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Νίκη πάση θυσία στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται πλέον για να προκριθεί ο Άρης.

Οι κυανέρυθροι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο απείλησαν αρκετές φορές και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 35', με ωραίο πλασέ του Λάμπρου.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ισορρόπησε το παιχνίδι και κυνήγησε την ισοφάριση, η οποία εν τέλει ήρθε στο 74'. Ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Πανιωνίου, ο Μουμίν έκανε το σουτ, ο Σαραμαντάς απέκρουσε πάνω στη γραμμή, αλλά ο Πασάς πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα έκλεισαν τον Άρη στην περιοχή του κι αρχικά απείλησαν με το σουτ του Χατζισαφί στο 91', το οποίο εξουδετέρωσε ο Καντιμοίρης. Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο ο Έλληνας γκολκίπερ δεν είχε περιθώρια αντίδρασης στο τακουνάκι που έκανε ο Γεσίλ στο σουτ του Λάμπρου, αλλάζοντας έτσι την πορεία της μπάλας και στέλνοντας τη στα δίχτυα για το τελικό 1-2.


Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πλατέλλας (84' Νίκιτς), Παυλίδης (72' Μπαργκάν), Κάσσος, Πασάς (89' Μιλούνοβιτς).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (79' Χατζισαφί), Λάμπρου, Σαββίδης (64' Γεσίλ), Ντουρμισάι (65' Μασούντ).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code