ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ:8 ΑΡΙΘΜΟΙ 100% 4άρι 7 στήλες











8 ΑΡΙΘΜΟΙ 100% 4άρι στις 5 επαληθεύσεις 

Το σύστημα παίζεται σε 7 στήλες
Παρακάτω σας δίνουμε το σύστημα όπως ακριβώς το γράφουμε πάνω στα δελτία(σύνολο 2 δελτία).

Το σύστημα αυτό δεν είναι τυποποιημένο, δηλαδή δεν σημειώνουμε κάποιο κωδικό πάνω στο δελτίο.Απλά το αναπτύσσουμε πάνω στα δελτία.Τους αριθμούς μπορείτε να τους αντικαταστήσετε με αυτούς που εσείς θέλετε να παίξετε και αριθμό τζόκερ βάζετε αυτόν που εσείς θέλετε.  
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!
 1ο δελτίο
  1. 1, 2, 3, 4, 5 
  2. 1, 2 , 3, 6, 7 
  3. 1, 2,4,6,8
  4. 1,2,5,7,8
  5. 1,3,4,7,8
 2ο δελτίο
  1. 1,3,5,6,8
  2. 1,4,5,6,7

sistimatagiatixerapexnidia.blogspot.gr

sistimatagiatixerapexnidia.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης ioannis είπε…
Φίλε Σάββα καλημέρα και σε ευχαριστούμε.Παράκληση οι στηλες του δευτερου δελτίου έχουν εκ παραδρομής κοπεί στη μέση.Μπορείς να το αναδημοσιευσεις ή τουλάχιστον να μας πεις τους υπόλοιπους αριθμούς?
Σε ευχαριστώ θερμά.
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Από τον δικό μας υπολογιστή τα βλέπουμε σωστά.Στο δεύτερο δελτίο οι στήλες είναι 2 η εξής:
α)1,3,5,6,8
β)1,4,5,6,7
Ο χρήστης ioannis είπε…
Ευχαριστώ πολύ ,Περιμένω εναγωνίως και ένα αντίστοιχο σύστημα με 7 αριθμούς.
Ο χρήστης ioannis είπε…
Σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου,να σε ευχαριστησω για το υπαρχον συστημα -το ζήτησα προ 4 ημερών και το ανέβασες τάχιστα!-και αναμένω ενημέρωση μόλις είναι εφικτό και για αντίστοιχο σύστημα λίγων στηλών με 100% 4άρι και 7 επιλεγμένους αριθμούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητε Σαββα,
ειμαι περιστασιακος παικτης αλλα απλου δελτιου και δεν κατεχω πολλα απο το αθλημα(πες ασχετος)! Προσπαθω να παρακολουθησω το συστημα των 8 αριθμων που δινεις αλλα εμενα, σε καθε στηλη, μου βγαινουν 6(5+1). Πως βγαινουν οι 8 αριθμοι?
Ο χρήστης Σάββας είπε…
Τα συστήματα τζόκερ που δίνουμε είναι για τους 5 αριθμούς όχι για τον αριθμό του τζόκερ.Επομένως είναι για το πεδίο που σημειώνουμε τους αριθμούς 5 από 45.Εσύ θα πρέπει να βάλεις τον αριθμό τζόκερ της επιλογής σου στο άλλο πεδίο που είναι για το τζόκερ (1 από 20)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O 1 έχει βαρύτητα 7 (εμφανίσεις) και οι υπόλοιποι αριθμοί 4 (εμφανίσεις). Είναι η "αδυναμία" του συστήματος. Μπράβο όμως για την προσπάθεια
Ο χρήστης Σάββας είπε…
To σύστημα αυτό είναι για 100% τεσσάρι στους 5 αριθμούς.Δηλαδή αν βγουν 5 αριθμοί από τους οκτώ έχεις 4άρι σίγουρα και αν είσαι τυχερός μπορείς να βγάλεις και 5άρι.Δεν υπάρχει καμιά αδυναμία έτσι είναι αυτό το σύστημα το οποίο έχει καλό ποσοστό επιτυχίας αν βρεις τους αριθμούς.

 




Ad Code