ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ:ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ;


                                                               
Παίζουμε αυτό που πρέπει ή αυτό που μας λένε;

Η ζωή είναι ένα μια ισορροπία ανάμεσα στα πρέπει και τα Θέλω. Τα πρέπει κινούνται κοντά η ακριβώς στον πόλο της
πραγματικότητας που την συνθέτουν οι πιθανότητες. Τα Θέλω κινούνται κοντά η ακριβώς στον πόλο των επιθυμιών μας. Οι δύο πόλοι είναι αντίθετοι μεταξύ τους και σε διαρκή σύγκρουση ο ένας με τον άλλο. 
0 τζόγος είναι μια μικρογραφία
της ίδιας της
ζωής και στο εσωτερικό
του παίκτη είναι διαρκής η
σύγκρουση ανάμεσα στο
πρέπει και το Θέλω. Τελικά
που παίζουμε τα λεφτά
μας στα πρέπει η τα θέλω. Και
ας πούμε ότι απαντήσουμε
στο ερώτημα με το
 πρέπει
αυτό είναι πράγματι το πρέπει
που κινείται στον πόλο
της πραγματικότητας η μήπως
είναι το πρέπει που
αντανακλάται επάνω μας                                                    
μέσα από παραμορφωτικές
διαδικασίες; Είναι εύκολα
κατανοητό ότι το Θέλω δεν
έχει θέσει στις επιλογές                                                              
μας. Ισχύει μόνο το επειδή
Θέλω να κερδίζω παίζω αυτό
που πρέπει δηλαδή την
πραγματικότητα. Ζητάμε
λοιπόν να δούμε ποια είναι
αυτή η πραγματικότητα ώστε να συγχρονιστούμε μαζί της και να παίξουμε τις σωστές επιλογές. Στα στοιχήμιπα όμως η πραγματικότητα αποτελείται από μικρότερες
υποπραγματικότητες που έχουν διαφορές μεταξύ τους. Όπως δηλαδή ο κόσμος αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους έτσι και η πραγματικότητα αποτελείται από μικρότερες πραγματικότητες. άρα ο κάθε αγώνας είναι μια πραγματικότητα Γ η οποία περιέχεται σε μια άλλη πραγματικότητα Β και η οποία με την σειρά της αποτελεί τμήμα της πραγματικότητας Α που είναι η ανώτερη . Δεν είναι λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα όσο φαίνονται αλλά τον κάθε παίκτη τον συμφέρει να υπεραπλουστεύει τα πράγματα επειδή δεν έχει διαθέσιμο χρόνο και κάνει τις επιλογές του στο πόδι.
Να πάμε τώρα στις συμπεριφορές του σημερινού παίκτη. Ο αγώνας 1 έχει σημείο άσσου 1.70 στον ΟΠΑΠ 
και 1.90 στο διαδίκτυο. Ο παίκτης που βλέπει την διαφορά δεν παίζει τον άσσο στον ΟΠΑΠ επειδή στο εξωτερικό η τιμή είναι μεγαλύτερη και δεν Θέλει να πιαστεί κορόιδο. Ο παίκτης που παίζει τον άσσο με 1.90 στο διαδίκτυο φαίνεται ότι παίζει αυτό που θέλει. Και όμως αν επέλεξε το σημείο επειδή το βρήκε σε καλύτερη τιμή αυτό σημαίνει ότι λειτούργησε η σύγκριση των δύο τιμών και όχι η πραγματικότητα που δεν εγκλωβίζεται στην διαφορά δύο τιμών.Κάτι τέτοιο αν συνέβαινε θα ήταν άδικο αφού η πραγματικότητα είναι τεράστια και δεν καθορίζεται από τις τιμές που θα δώσουν δυο μπουκμέικερ για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. 

Τι θα συμβεί αν ένα ονer έχει στον ΟΠΑΠ 1.30 και στο διαδίκτυο 1.50; Θα πρέπει να παιχτεί το under του ΟΠΑΠ που θα είναι υψηλό η το οver στο διαδίκτυο; Τίποτα από τα δύο. Ο παίκτης οφείλει να προσδιορίσει τις πιθανότητες η να σκεφτεί σαν μπουκμέικερ να καταλάβει ποιο παιχνίδι 
Θα ήταν ασύμφορο για την εταιρεία. Σίγουρα το οver του 1.50 είναι πιο  επικίνδυνο στοίχημα από το under του 2.50 με βάση τις πιθανότητες. Ο παίκτης πρέπει λοιπόν να δώσει τις πιθανότητες στο σημείο και να αποφασίσει το σημείο που Θα παίξει. Θα έχει κάνει αυτό που πρέπει στην περίπτωση που παίξει ένα από ται δύο σημεία με βάση τις πιuανότητες αλλά θα έχει κάνει και αυτό που πρέπει αν δεν παίξει τίποτα στην περίπτωση που δε τον καλύπτει καμιά επιλογή και έχει αμφιβολίες. Είναι σωστό ένας παίκτης να παίξει έναν άσσο του 1.20 που στο διαδίκτυο είναι στο 1.40; Αν βλέπει τον άσσο Θα παίξει στο διαδίκτυο με 1.40. Αν δεν έχει αμφιβολίες η υψηλότερη τιμή Θα πρέπει να τον προβληματίσει. 
Υπάρχει μια ανάποδη διαδικασία που μπερδεύει τα πράγματα. Αν ο ΟΠΑΠ δίνει 1.40 σε ένα σημείο και στο διαδίκτυο η τιμή είναι 1.60 αυτό σημαίνει ότι ο ΟΠΑΠ βλέπει πολύ τον άσσο και θέλει να μην πάρει παιχνίδι. Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία της πραγματικότητας και ο παίκτης μάλλον έχει ένα παραπάνω λόγο να παίξει τα σημείο σε όσο το δυνατόν υψηλότερη τιμή. Πολλές φορές στην betfair ένας άσσος είναι στο 2.00 , στους μπουκ είναι στο 1.85 και στον ΟΠΑΠ είναι 1.70. Ο παίκτης μπερδεύεται και δεν ξέρει αν Θα παίξει κόντρα η τον άσσο σε υψηλότερη τιμή. Αυτό που δίνει την λύση είναι οι πιθανότητες αφού ένας άσσος του 2.00 ουσιαστικά δίνει 50% στη νίκη και 50% στην κόντρα. Τι πρέπει να κάνει ο παίκτης; Μόνο αν βλέπει τον άσσο σε ποσοστό 50% και πάνω Θα παίξει του 2.00 στην betfair. Το να παίξει κόντρα Χ2 με 1.70 απόδοση στον ΟΠΑΠ είναι μια λάθος επιλογή αφού η επιλογή του είναι κοντά στα 50% και δεν έχει αξία.
Αναφέραμε τα παραπάνω για να :. δείξουμε ένα μέρος από την αθέατη πλευρά της προσέγγισης στα σημεία. Αν Τώρα επιχειρηθεί να δοθεί μια απάντηση στο τι παίζει σήμερα ο παίκτης το περιεχόμενο αυτής της απάντησης είναι εντυπωσιακό. ‘Ενα τεράστιο ποσοστό των παικτών παίζει για παράδειγμα αγώνες στα αγγλικά του Σαββατόυ γιατί Θέλει να συμμετέχει στην ροή των αποτελέσμάτων. Ο παίκτης δηλαδή δεν παίζει για να κερδίσει αλλά για έχει σκοπό να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στην εξέλιξη τους και παίζει δελτία επειδή η διαδικασία παρακολούθησης των αποτελεσμάτων είναι πια συναρπαστική. Αρα μια πολύ μεγάλη κσιηγορία παικτών κάνει επιλογές με αφετηρία την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων και όχι το κέρδος. 
Πως επιλέγουν τα σημεία οι πάικτες. Πρώτον από τις Προτάσεις των ειδικών και δεύτερον από τις διαφορές τιμών και τις τάσεις στην betfair  και τα ασιατικά. Εκεί παίζεται όλοκληρο το παιχνίδι και Θα λέγαμε ότι
σε ένα μεγάλο βαθμό σι ειδικοί προτέινουν με βάση τις τιμές και τις τάσεις άρα οι παίκτες παίζουν αυτό που προκύπτει από τις γενικές τάσεις. Στον τζόγο όμως δεν κερδίζει Ποτέ η γενική τάση και αυτό αποδεικνύεται απότην στατιστική των υπερφορτωμένων σημείων στην betfair  τα οποία έχουν γύρω στο 30% επαλήθευση με τιμή γύρω στο 2.00.
Ζούμε την εποχή της ταχύτητας και της πληροφορίας. Αρα δεν έχουμε χρόνο, άρα
δεχόμαστε σαν τροφή την πληροφορία και σκεφτόμαστε με βάση τις πληροφορίες που λαμβάνουμε.
Πρόκειται για λάθος και όταν διαπιστώνουμε ότι μας κάνει ζημιά η αποδοχή της μασημένης τροφής τότε κάνουμε κάτι πολύ απλό για να διαπιστώσουμε το λάθος. Για 10 μέρες παίζουμε στοίχημα με προσεκτική ανάγνωση
, σύγκριση φόρμας, στατιστικά δεδομένα και αξία σημείων χωρίς να δεχόμαστε πληροφορίες η προτάσεις. Να ξέρετε ότι τα
αποτελέσματα Θα είναι σίγουρα καλύτερα. Στο σημείο αυτό πρέπει να πούμε και κάτι Πολύ σημαντικό. Η πληροφόρηση τρώει χρόνο από τον παίκτη πολύτιμο χρόνο και πολλές φορές προσφέρει ελάχιστα η τον μπερδεύει. Το στοίχημα απαιτεί χρόνο για να προκύπτουν τα στσιχήματα μετά από καλό διάβασμα. Θα λέγαμε ότι ακόμα και η παραμονή και η ανταλλαγή απόψεων στο πρακτορείο κάνει ζημιά στον παίκτη που πρέπει να απαμονωθεί για να έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Οι πληροφορίες λοιπόν που προκύπτουν
από τα διάφορα σάιτ  η άλλους μπουκμέικερ έρχονται υπόψη των ειδικών σας τις προτείνουν και επομένως παίζετε αυτό που θέλετε και όχι αυτό που πρέπει Και το θέλετε επειδή το ακούσατε, το μάθατε και επειδή δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
διαβασα το αρθρο σου και ειναι απλα υπεροχο. χιλια συνχαρητηρια για την προσπαθεια να ανοιξεις τα μυαλα μας λιγο. και τελειωνοντας θα σου πω το δικο μου στυλ παιχνιδιου, κρυβω τις αποδοσεις απο το δελτιο του οπαπ και παιζω μονο με βαση της δυναμικοτητας των ομαδων που παρακολουθω. σαν ενα ειδος παρατηρητη.καθε χρονο επιλεγω 12-13 ομαδες ανεξαρτητου πρωταθληματος και τις παρακολουθω. και σημειωνο οτι δεν παιζω αναγκαστικα το να κερδιζουν συνεχεια.... η ηττα πολλων απο τις ομαδες μου μου εχει δωσει καλα κερδη. μου αρεσει ο τροπος που αναλυεις τα πραγματα παντος, δεν γραφω σχεδον ποτε στο ιντερνετ και εισαι μπορω να πω απο τους πρωτους που το κανω.
Ο χρήστης Παναγιώτης Καρπαθάκης είπε…
Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και πραγματικά μας τιμά το γεγονός ότι ενώ δεν γράφεις στο ίντερνετ έκανες τον κόπο να το κάνεις σ' εμάς . Έξυπνος ο τρόπος του παιχνιδιού σου και αποδοτικός,όπως φαίνεται.Καλή συνέχεια !!

 




Ad Code