ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ταπεινωμένη έχασε την πρόκριση


Μία κάκιστη Ένωση ,διασύρθηκε εντός έδρας με 0-3 από την Ζόρια. Λάθος επιλογές από τον Καρέρα στο βασικό σχήμα που ουσιαστικά ''πέταξαν'' ένα ημίχρονο .Όπως και οι αλλαγές του, δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα. Η κόκκινη του Σάκχοφ στο 49λεπτό ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα. Με την Ευρώπη να τελειώνει νωρίς για την ΑΕΚ.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Ένωση ξεκίνησε το παιχνίδι με την ομάδα ψηλά και διάθεση να πιέσει με ένταση και να κλέψει μπάλες. Για αυτό το λόγο ο Σάκχοφ με τον Κρίστισιτς πήραν μέτρα στο γήπεδο , όπως και ο Ινσούα . Οι ''κιτρινόμαυροι'' το πέτυχαν αυτό και φάνηκαν απειλητικοί μόνο στο πρώτο 10λεπτο. Στη συνέχεια οι Ουκρανοί πάγωσαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και όποτε η ΑΕΚ πήγαινε να πιέσει ψηλά έδιωχναν τη μπάλα για να μην οδηγηθούν στο λάθος .Ενώ όποτε η γηπεδούχος ομάδα έπαιρνε τη μπάλα με προϋποθέσεις η Ζόρια έκανε το φάουλ για να μην αφήσει να δημιουργήσει ,τα οποία όμως πέρασαν όλα ανεκμετάλλευτα. Ο δικέφαλος δεν βρήκε λύσεις στην οργανωμένη άμυνα της αντιπάλου του και πολλές φορές αναγκαζόταν με μακρινές μπαλιές να ψάξει τον Λιβάγια και αυτός με κάποια ατομική ενέργεια να προσπαθήσει να φανεί απειλητικός .Γενικότερα κακό πρώτο μέρος για την ελληνική ομάδα που εάν δεν βελτιωθεί στο δεύτερο δύσκολα θα φύγει νικήτρια από τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για την Ένωση αφού μόλις στο 49' λεπτό έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Σάκχοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν ο Τάνκοβιτς απείλησε με μακρινό σουτ αλλά ουσιαστικά στην επόμενη φάση ο Αθανασιάδης κάνει δώρο το 0-1 στους Ουκρανούς . Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ είχε μόνο εκλάμψεις και τίποτα ουσιαστικό στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να δεχθεί δεύτερο γκολ στο 76΄ενώ και στο 85΄ ο Γαλανόπουλος κάνει πέναλτι για να έρθει το 0-3 για να γνωρίσει η ομάδα του μία βαριά και καταστροφική ήττα. Σε άσχημη μέρα ο Καρέρα που κατέβασε μια ενδεκάδα που δεν είχε λογική , όπως και οι αλλαγές του μετά την κόκκινη δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα του , το αντίθετο.


ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Νεντελτσιάρου,Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας (Βασιλαντωνόπουλος 82'),Μπακάκης (Γαλανόπουλος 65'),Ινσούα, Σιμόες (Μαχαίρας 87'), Κρίστισιτς, Σάκχοφ ,Λιβάγια, Τάνκοβιτς  (Ανσαριφάρντ 65')

Ζόρια: Σεβτσένκο ,Τσιγκάνικς, Αμπού Ανά, Βέρνιντουμπ ,Φαβόροβ ,Ιβανισένια, Κοτσέρχιν (Λούνοφ 82'),Γιουρτσένκο (Πέροβιτς 88'),Χρομόβ (Aλαιάρ 88'), Χλάντκι (Ναζαρίνια 64') , Καμπάιεβ (Χριν 88') 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code