ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος-Οφη: Διπλό των Κρητικών μέσω του αρτίστα Νέιρα


Ο ΝΠΣ Βόλου υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο σε μία γεμάτη αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Σίμου κατάφεραν να βρούν την πολυπόθητη νίκη με τελικό σκορ 1-4. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Νέιρα με 1 τέρμα και 2 ασίστ. Με 10 ποδοσφαιριστές ο Βόλος από το πρώτο ημίχρονο.

 1o Ημίχρονο:

Το πρώτο μέρος ήτανε εξαιρετικό με δέκα ευκαιρίες στο σύνολο και φρενήρη ρυθμό. Κυρίαρχη ομάδα ο ΟΦΗ, ιδιαίτερα μετά την αριθμητική ανισορροπία. Η ομάδα του Ηρακλείου μετέφερε όλες τις γραμμές πίεσης μπροστά από το δικό της μισό, εμποδίζοντας έτσι τους γηπεδούχους να αναπτυχθούν ορθολογικά. Χαρακτηριστικό στοιχείο της αναμέτρησης οι στοχευμένες επιθέσεις και των δύο ομάδων από την αριστερή πτέρυγα, με τους ποδοσφαιριστές να ψάχνουν μονίμως τους Ουάρντα και Στάρτζεον. Ο δεύτερος μάλιστα πραγματοποίησε εξαιρετικό 45λεπτο αποτελώντας μόνιμη απειλή για τους αντιπάλους. Παρ' όλα αυτά ο Βόλος βρήκε τις ευκαιρίες του και λίγο έλειψε να βρει δίχτυα έπειτα από εξαιρετικό ανάποδο ψαλίδι του νεαρού Δουβίκα. Η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία. Στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα του Ηρακλείου βγήκε σε αντεπίθεση και έπειτα από κάθετη μπαλιά ο Σαρδινέρο έφυγε μόνος του προς το τέρμα, μέχρι όπου ανατράπηκε. Ο Σάντσεζ το εμπόδισε να βρεθεί σε σημείο εκτέλεσης και δέχτηκε δικαίως την κόκκινη κάρτα ως τελευταίος παίχτης. Έτσι με την ομάδα του Γιώργου Σίμου να πιέζει ήδη ασφυκτικά, έφτασε και το γκολ στο 39, έπειτα από σέντρα που κόντραρε στην περιοχή και εξ επαφής τελείωμα από τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν. Τέλος ημιχρόνου με τον διαιτητή να δίνει ένα λεπτό καθυστερήση.

2ο Ημίχρονο:

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος ξεκίνησε δυναμικά. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να βάλει τους αντιπάλους στα καρέ τους κυρίως μέσω κόρνερ που αποκτήθηκαν. Μάλιστα λίγο έλλειψε να σκοράρει, ξανά μέσω Δουβίκα, ο οποίος απέτυχε να σκοράρει μπροστά στο τέρμα έπειτα από όμορφη προσπάθεια του Περέα. Όλα αυτά για ένα τέταρτο, καθώς μετά το 60 οι Κρητικοί βρήκαν και πάλι τα πατήματα τους. Μέσω ατομικών ενεργειών αλλά και κάθετου παιχνιδιού βρήκανε ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι στο 79 έπειτα από μαγική ασίστ του Νέιρα ο Σαρδινέρο βρέθηκε μπροστά στο τέρμα και ευστόχησε με όμορφο πλασέ. Η ομάδα της Μαγνησίας όμως το πάλεψε και κατάφερε 5 λεπτά αργότερα να μειώσει και πάλι σε απόσταση αναπνοής έπειτα από κεφαλιά του Δημόπουλου. Παρ' όλα αυτά η αναμέτρηση σφραγίστηκε στο 88, όταν ο Σαρδινέρο κέρδισε πέναλτι με προσποίηση στον αμυνόμενο και ο Νέιρα έγραψε το 1-3 Ο ΟΦΗ δεν σταμάτησε ποτέ με τον MVP με το 8 στην φανέλα να τρέχει το γήπεδο και να μοιράζει ακόμη ένα έτοιμο γκολ, αυτή την φορά στον Στάρτζεον. Τελικό σκορ 1-4 με τον Γιώργο Σίμο να βλέπει ανακουφισμένος την ομάδα του να πετυχαίνει την δεύτερη της νίκης στο πρωτάθλημα.

Κατοχή μπάλας: 45%-55%

Τελικές: 9(6)-12(7)

Συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ: Γκαραβέλης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Κιάκος (79΄Νίνης), Γκουαροτσένα, Μπαριέντος, Ουάρντα, Μαρτίνες (33΄Δημόπουλος), Περέα (79΄Μπαρτόλο), Δουβίκας (90΄Γέντρισεκ)


ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Γιαννούλης, Διαμαντής, Κοροβέσης (46΄Λυμπεράκης), Νέιρα (90+3΄Γιάννου), Μεγιάδο, Γρίβας (89΄Σακόρ), Ντε Γκούζμαν (90+3΄Μπαλογιάννης), Στάρτζεον, Σαρδινέρο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code