ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τριπλή ενίσχυση για τον Πανιώνιο!


Από έναν παίκτη σε κάθε γραμμή (εκτός του τερματοφύλακα) ετοιμάζεται να "κλείσει" ο Πανιώνιος. Μετά από προσεκτικό
σκάουτινγκ, οι ιθύνοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον Μιχάλη Γρηγορίου κατέληξαν στις τρεις εξής επιλογές. Στον Κρίστιαν Νόβακ για την άμυνα, στον Ουάσινγκτον για τα χαφ και στον Νίλσεν για την επίθεση.

Τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν από τα συμβόλαια των δύο Ιρανών που έπαψαν το Γενάρη, καθώς και το ποσό της μεταγραφής του Χατζισαφί στον Ολυμπιακό δίνουν τη δυνατότητα στον Πανιώνιο να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ του, με στόχο να "κλειδώσει" στη συνέχεια της σεζόν την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα και να επιχειρήσει την υπέρβαση στο Κύπελλο.

Ο 23χρονος Πολωνός αμυντικός Κρίστιαν Νόβακ που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Σκωτσέζικη Χαρτς βρέθηκε στην Αθήνα τις πρώτες μέρες του νέου έτους, υποβλήθηκε στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εξαιτίας αυτών καθυστέρησε η μεταγραφή του. Όλα δείχνουν ωστόσο ότι ο ύψους 1.88 στόπερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα υπογράψει εν τέλει στον Πανιώνιο.

Ο 29χρονος Ουάσινγκτον Σαντάνα Ντα Σίλβα είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ και έχει διαγράψει σπουδαία πορεία σε ομάδες της πατρίδας του. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στις Μποταφόγκο, Τομπένσε, Φιγκεϊρένσε, Σιανόρτε, Πεναπολένσε, Ζόινβιλ, Παλμέιρας και Παρανά. Στην Ευρώπη είχε ένα πέρασμα από τη Σερβική Τελεόπτικ το 2008, ενώ από το 2015 βρίσκεται στην Πορτογαλία, αρχικά για λογαριασμό της Νασιονάλ και στη συνέχεια για τη Ντεσπορτίβο Άβες, με την οποία μετρά φέτος 8 συμμετοχές.

Τέλος, ο διεθνής Δανός επιθετικός Νίκι Νίλσεν αγωνιζόταν στη Λεχ Πόζναν, είναι 29 ετών και αποτλεί μια αξιόλογη περίπτωση για τη γραμμή κρούσης, με διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά από τον Σαμέντ Γεσίλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code