ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Κηδεία" στο 90', Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1


Ο Πανιώνιος έψαχνε το γκολ σε όλο το ματς, ο ΠΑΣ όμως ήταν εκείνος που το βρήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα! Στο 91ο λεπτό ο
Τζημόπουλος βρήκε δίχτυα και "πάγωσε" τη Νέα Σμύρνη, δίνοντας το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρόλο, να προσπαθούν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Βελλίδη. Και τα κατάφεραν αρκετά καλά, ενώ παράλληλα είχαν μπροστά τον πολύ δραστήριο Πέδρο Κόντε.

Στο 34' απείλησε για πρώτη φορά ο Πανιώνιος με δοκάρι του Λάμπρου, για να έρθει να απαντήσει εννιά λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο ο Γιάκος για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Γρηγορίου προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή (κάτι το οποίο το συνηθίζει), αντικαθιστώντας τον Σαββίδη με τον Μπραχίμι. Στο 56' ο Βελλίδης απέκρουσε το καλό σουτ του Λάμπρου, ενώ ένα λεπτό μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής επιχείρησε και πάλι το σουτ αλλά αστόχησε.

Κι ενώ ο Πανιώνιος διατηρούσε με ευκολία τον έλεγχο της κατοχής, έβρισκε ολοένα και πιο δύσκολα χώρους προς την αντίπαλη περιοχή. Στο 70' οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Λάμπρου, όμως ο Βελλίδης είχε και πάλι την απάντηση. Στο 74ο λεπτό ο Πανιώνιος απώλεσε τη σημαντικότερη ευκαιρία του να ανοίξει το σκορ, όταν ο Γεσίλ βρέθηκε σε τετ α τετ αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ το έπιασε κι αυτό!

Στη συνέχεια το άγχος φάνηκε να κυριεύει τους κυανέρυθρους, τη στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΣ διαχειρίζονταν με άνεση το αποτέλεσμα και εξακολουθούσαν να αμύνονται μαζικά. Όλα έδειχνα πως το ματς κυλούσε προς ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, μέχρι τη φάση του 91', οπότε οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον "ύπνο" τους αντιπάλους τους. Σε κόρνερ του Μανθάτη, ο Τζημόπουλος πήρε με ευκολία την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, σημειώνοντας το 0-1.

Δεν απέμενε αρκετός χρόνος για να προλάβει να αντιδράσει ο Πανιώνιος, με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τον ΠΑΣ θριαμβευτή, σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Οι συνθέσεις:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code