ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Liverpool δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά το ματς εναντίον της Μanchester United είναι τεράστιο για τον Klopp!

Ο Paul Ince δίνει την πρόγνωσή του, καθώς δύο από τις πρώην ομάδες του προετοιμάζονται να αναμετρηθούν.


Ο Paul Ince επιμένει ότι η Liverpool "δεν είναι καν κοντά" στο να είναι γνήσιοι διεκδικητές του τίτλου αυτή τη σεζόν.

Ο πρώην αρχηγός των Κόκκινων πιστεύει ότι η Manchester United έχει το πλεονέκτημα στην αναμέτρηση του Σαββάτου στο Anfield.

Η United είναι 7 βαθμούς πάνω από τη Liverpool με τον Ince να φοβάται ότι η απουσία του τραυματία Sadio Mane θα εμποδίσει τους Κόκκινους από το να μειώσουν αυτή τη διαφορά.

"Το γεγονός πως ο Sadio Mane είναι τραυματίας για 6 εβδομάδες είναι πολύ άσχημα νέα για τη Liverpool. Είναι πολύ μεγαλύτερη απώλεια από ότι θα ήταν ο Philippe Coutinho", δήλωσε ο Ince.

"Ο Mane συμμετέχει πολύ περισσότερο στο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Χωρίς αυτόν, η Liverpool είναι πολύ πιο αδύναμη - είναι πολύ σημαντικός.”

Jose Mourinho είναι έξυπνος. Είναι νικητής και πολύ καλός τακτικά. Θα περιμένει στα πρώτα 20 λεπτά την ομάδα του Klopp να πιέσει πολύ και να προσπαθήσει να κυριαρχήσει εναντίον της United, όπως έκανε στην Arsenal.”

"Ακόμα και αν χάσει, η United θα εξακολουθεί να είναι διεκδικήτρια για τον τίτλο. Η Liverpool δεν είναι καν κοντά.”

“Ο Jose Mourinho θα θέλει να κερδίσει. Ξέρει ότι σε αυτή τη στιγμή όλα τα βλέμματα είναι πάνω του. Μπορεί να απαντήσει σε εκείνους που τον αμφισβητούν και λένε ‘δεν έχουν παίξει ακόμα κάποια μεγάλη ομάδα’ και το ξέρει αυτό. Είναι μια ευκαιρία να τους κλείσει τα στόματα.”

Σκοράρουν πολλά γκολ, με τον Romelu Lukaku να έχει πάρει φωτιά, και αυτό πραγματικά μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Η Liverpool δεν εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της και η άμυνά της είναι τραγική, λογικά ο Lukaku θα κάνει πάρτυ. Η United στο Anfield, ενάντια σε εκείνη την άμυνα, στην φόρμα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή; Θα σκοράρουν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι' αυτό."

Ο Ince κέρδισε δύο τίτλους της Premier League με την United πριν πάρει μεταγραφή στην Inter Milan και στη συνέχεια στη Liverpool. Πιστεύει ότι ο Klopp έχει περισσότερα να αποδείξει από ότι ο Mourinho αυτό το Σάββατο.

"Αυτό το παιχνίδι είναι η πρώτη πραγματική δοκιμή για τη Manchester United. Έχουν κερδίσει άνετα άλλες ομάδες, αλλά αυτή είναι πολύ μεγαλύτερη πρόκληση", πρόσθεσε.

“Το να πας στο Anfield είναι τελείως διαφορετικά, εδώ είναι που θα δοκιμαστούν πραγματικά για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν.”

"Νομίζω ότι η United πρέπει να αποδείξει ότι είναι πραγματικά διεκδικήτρια του τίτλου, αλλά νομίζω ότι ο Jurgen Klopp έχει να αποδείξει περισσότερα από τον Jose Mourinho.”

"Εάν χάσει η Liverpool, θα μπορούσατε να τους χαρακτηρίσετε ως διεκδικητές του τίτλου; Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τους δω έτσι ούτως ή άλλως. Βρίσκονται πολύ πίσω από την United και τη City και αν χάσουν άλλους 3 βαθμούς εδώ, δεν πρόκειται να καλύψουν αυτό το κενό - δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για τη Liverpool.”

"Αν κοιτάξετε τις δύο ομάδες αυτή τη στιγμή, η United είναι πολύ πιο μπροστά από τη Liverpool.”


"Ο Klopp δεν έχει βρει ακόμα τη σωστή φόρμουλα για την ομάδα του και, μετά από όλο αυτό το χρόνο που είναι στο σύλλογο, και με τους παίκτες που έχει, θα έπρεπε να το είχε κάνει."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code