ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν έχει να χάσει τίποτα!












Σε ένα παιχνίδι ορόσημο Νταβίντ εναντίον Γολιάθ καλείται απόψε ο Ολυμπιακός (18/10 21.45 NOVASPORTS), στην Βαρκελώνη απέναντι στην παγκόσμια δύναμη Μπαρτσελόνα.




Οι Πειραιώτες δεν είναι και στην καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, καθώς αναγκάστηκαν να αλλάξουν προπονητή αρκετά νωρίς, (μόλις 109 μέρες αφού ανέλαβε) με τον Τάκη Λεμονή να παίρνει το δύσκολο αυτό τιμόνι της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια βελτίωσης στην συνέχεια, όμως τα αμυντικά κενά είναι πολλά και συνεχόμενα κάτι το οποίο παραδοσιακά δεν συγχωρεί η Μπαρτσελόνα.Στα θετικά τους πάντως οι ερυθρόλευκοι, αρχίζουν βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους δείχνοντας πειθαρχία και καλή φυσική κατάσταση μετά το κακό ξεκίνημα τους σε Ελλάδα και Ευρώπη και μοιάζουν πολύ πιο έτοιμοι για την συνέχεια. Το Σάββατο πήραν την αγχωτική νίκη με 4-3 στην έδρα του Πανιωνίου, σκοράροντας το νικητήριο γκολ με πέναλτι στο 87'. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Εμενίκε, Σεμπά και Μπέν, όπως επίσης και τον Φιγκέιρας για λόγους τακτικής. Αναλυτικά η αποστολή:



















Οι γηπεδούχοι με την σειρά τους είναι σαφώς πιο ανώτερη ομάδα, κάτι το οποίο φαίνεται τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Οι Καταλανοί είναι πρώτοι στον όμιλο με 2/2 χωρίς να έχουν δεχτεί γκολ και έχοντας σκοράρει 4, ενώ στο πρωτάθλημα είναι μόνοι πρώτοι καθώς οι μόνοι βαθμοί που έχουν χάσει είναι αυτοί του Σαββάτου, όταν ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο. Εννοείται πως η Μπαρτσελόνα είναι το ακλόνητο φαβορί στην αναμέτρηση, όμως είναι ένα παιχνίδι με πολλές παγίδες αρκεί να ρίξουμε και μια ματιά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Τορίνο όπου έβαλε δύσκολα στην Γιουβέντους, όμως δεν κατάφερε να πάρει στο τέλος κάτι θετικό χάνοντας με 2-0. Αναλυτικά η αποστολή της Μπαρτσελόνα:

Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Σερτζι Ρομπέρτο, Σεμέδο, Ντίν, Μασεράνο, Ουμτιτί, Πικέ, Μπούσκετς, Ντένις, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Γκόμεζ, Ντεολοφέου, Αλκάθερ, Παουλίνιο, Σουάρεζ, Μέσσι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code