ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διέφυγε τις ζημιές από το μεγάλο σεισμό η πίστα στο Mεξικό


Το Autodromo Hermanos Rodriguez, που βρίσκεται στο Μεξικό, δεν υπέστει φθορές από τον μεγάλο σεισμό μεγέθους 7,1 που  χτύπησε τη χώρα την Τρίτη.

Τουλάχιστον 230 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ο τρόμος κάλυψε την Πόλη του Μεξικού, κάνοντας τα κτίρια, ερείπια.

Η χώρα έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ παλεύει εναγωνίως να βρει επιζώντες. Παράλληλα ο οδηγός της Force India, ο Μεξικανός Sergio Perez,  έχει δωρίσει χρήματα και προσπαθεί μέσω καμπάνιας να συγκεντρώσει χρήματα, ώστε να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πληγέντες, ζητώντας από τους οπαδούς της Formula 1 να κάνουν το ίδιο, καθώς η χώρα του έμεινε ανήμπορη.
O Μεξικανός πιλότος της Formula 1, Sergio Perez, προσπαθεί να βοηθήσει τη χώρα του με κάθε τρόπο..

Και με το Μεξικό να διοργανώσει τον  αγώνα της Formula 1 τον επόμενο μήνα, ιθύνοντες της πίστας έχουν ήδη εξετάσει την πίστα, αποκαλύπτοντας ότι όλα είναι εντάξει.

"Δεν υπάρχει ζημιά στην πίστα ή στις εγκαταστάσεις - εξετάστηκε τελείως", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της πίστας στο Motorsport.com.

«Δώσαμε άδειες σε όλο το προσωπικό μας από την εργασία για να περάσουν λίγο χρόνο με τις οικογένειές τους, αλλά τη στιγμή που όλοι θα επιστρέψουν, θα συνεχίσουμε με την εγκατάσταση και τις ετοιμασίες για το Grand Prix".

Προς το παρόν έχει αναφερθεί ότι οι εγκαταστάσεις της πίστας χρησιμοποιούνται ως περιοχή σταθεροποίησης των πληγέντων από το σεισμό στην προσπάθεια όλων να ανακούφισουν και να βοηθήσουν τη χώρα..

Πηγή: planetf1.com
Επιμέλεια: Κώστας Νασιάκος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code