ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

H Manchester City είναι τo φαβορί για την κατάκτηση της Premier League σύμφωνα με τον Ander Herrera!

Ο Ander Herrera πιστεύει πως τα λεφτά που ξόδεψε η City για μεταγραφές το καλοκαίρι, την κάνει φαβορί για τον τίτλο και πως η περσινή άτιτλη σεζόν αυξάνει την πίεση στον Pep Guardiola.


Οι δυο ομάδες από το Μάντσεστερ βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 πόντους και με διαφορά τερμάτων στο +14, αλλά ο Herrera πιστεύει πως τα λεφτά που έχει ξοδέψει η City σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσουν ένα τρόπαιο αυτή τη σεζόν.

"Η Manchester City έχει ξοδέψει τα περισσότερα λεφτά στην Premier League, για αυτό είναι το φαβορί για τον τίτλο", δήλωσε.

"Θα προσπαθήσουμε να είμαστε και εμείς εκεί, έχουμε και εμείς την ποιότητα και θα αγωνιστούμε για κάθε τρόπαιο, αλλά πιστεύω ότι λόγω των χρημάτων που έχουν ξοδέψει, είναι το φαβορί.

"Θα προσπαθήσουμε να είμαστε και εμείς εκεί, αλλά έχουν ξοδέψει τα περισσότερα χρήματα στο πρωτάθλημα.

"Υπάρχει πάντα πίεση όταν ξοδεύεις πολλά, αλλά υπάρχει και πίεση σε εμάς επειδή είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος της Αγγλίας.

"Κερδίσαμε τρεις τίτλους την περασμένη σεζόν και η City δεν κέρδισε κανέναν.

"Είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν τίτλους, κερδίσαμε τρεις πέρυσι και έχουν πιο πολύ πίεση από εμάς.

"Αλλά ξέρεις πως όταν παίζεις για την Manchester United, το να κερδίζεις είναι η υποχρέωσή σου, αλλά μου αρέσει αυτή η υποχρέωση για να είμαι ειλικρινής".

Πηγή: Sky Sports News

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code