ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Game over in Singapore;

Το πόσο κοντά απέχει στον κόσμο της F1 η κόλαση από τον παράδεισο το είδαμε αυτό το σαββατοκύριακο με την πιο δραματική της μορφή.

Το Σάββατο μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση και ενώ όλοι θα στοιχημάτιζαν πως θα δουν ένα από τα μονοθέσια της Red Bull στην πρώτη θέση της εκκίνησης, ο Vettel με έναν εκπληκτικό γύρο έβαλε τα γυαλιά σε όλους κατακτώντας την πρώτη θέση. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Hamilton όχι μόνο δεν κατάφερε να εκκινήσει από τις πρώτες θέσεις αλλά είχε μπροστά του και την δεύτερη Ferrari και τις δύο Red Bull. Το ιδανικό σενάριο για τον Vettel  μόλις είχε γίνει πραγματικότητα και το πρωτάθλημα θα έπαιρνε και πάλι νέα τροπή.Όλα αυτά ως την Κυριακή. Πριν τον αγώνα άρχισε να βρέχει, καιρός που ταίριαζε στον Max και την Red Bull.Μόνο που την τέλεια εκκίνηση δεν την έκανε ο Max αλλά ο Raikkonen που βρέθηκε δίπλα του στα πρώτα μέτρα και το κακό δεν άργησε να γίνει. Vettel και Raikkonen έκαναν σάντουιτς τον Max με αποτέλεσμα αρχικά να ακουμπήσουν Max και Kimi και στη συνέχεια  να γίνει καραμπόλα ανάμεσα σε Kimi-Vettel-Max-Alonso.Ποιος λέτε να βγήκε κερδισμένος;; Ακριβώς...Lewis και Mercedes βρέθηκαν στην πρώτη θέση και δεν την έχασαν ποτέ.Η πίστα μπορεί να στέγνωσε αλλά η Red Bull δεν έδειχνε ικανή να ακολουθήσει το ρυθμό του Lewis και μιλάμε για τον Lewis διότι μπορεί ο Bottas να πήρε την τρίτη θέση αλλά σε καμιά στιγμή καθ` όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους χρόνους είτε του Lewis είτε του Ricciardo.
Η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 28 βαθμούς υπέρ του Άγγλου και έγινε σε μια πίστα όπου η Ferrari υπολόγιζε να πάρει την πρώτη θέση,η Mercedes υπολόγιζε να πάρει στην καλύτερη περίπτωση μια τέταρτη θέση και όλοι εμείς ελπίζουμε να μην είναι Game Over στη μάχη για το πρωτάθλημα για τους κόκκινους...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code