ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε εγκλωβισμένη την Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας προηγηθεί 2-0 των Βάσκων, αλλά δεν άντεξε ως το τέλος απέναντι σε μία από τις καλύτερες Ισπανικές ομάδες.
Το συγκρότημα του Χοσέ Ανγκελ Θιγάντα έφυγε με την νίκη (2-3) από το Απόστολος Νικολαΐδης και έκανε δύσκολη την ζωή των "πρασίνων" ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία την επόμενη εβδομάδα.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ζουσαν μοναδικές στιγμές για περίπου μία ώρα, αλλά αρκούσαν 7 λεπτά αγωνιστικού Μπλάκ άουτ για να καταστραφούν τα πάντα και οι όμιλοι του Europa League να απομακρυνθούν.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και στο 6ο λεπτό ο Κουτρουμπής θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αλλά ο Ερεριν έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Αλλά με την συμπλήρωση μισής ώρας ο Λούντ άνοιξε το σκορ με όμορφη ατομική προσπάθεια.

Το γήπεδο "σηκώθηκε" στο πόδι και στο 52' ο Καμπέσας με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0 και έμοιαζε το θεωρητικά δύσκολο να μοιάζει εφικτό.

Φευ, όμως ο Παναθηναϊκός αυτοκτόνησε πληρώνοντας το νεκρό του διάστημα από το 68ο έως το 74ο λεπτό καθώς δέχτηκε τρία μαζεμένα γκολ και βρέθηκε από τον παράδεισο στην κόλαση.

Στο 68' ο Αντούριθ έκανε το 2-1, τρία λεπτά αργότερα ο Ντε Μάρκους έκανε το 2-2 και στο 74 ο Αντούριθ έκανε το 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code