ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην Manchester City ο Kyle Walker!


Η Μanchester City ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Kyle Walker από την Tottenham για μια τιμή που φτάνει αρχικά τα £45 εκατομμύρια.

Ο Walker, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει 27 εμφανίσεις για την εθνική Αγγλίας και έχει περάσει 8 σεζόν με τα Σπιρούνια υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την City.

Η συμφωνία, η οποία θα φτάσει τα £50 εκατομμύρια συμπεριλαμβανομένων τα £5 εκατομμυρίων σε μπόνους, θα τον κάνει τον πιο ακριβό Άγγλο στην ιστορία.

"Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράφω για την City και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω", δήλωσε ο Walker. "O Pep Guardiola είναι ένας από τους πιο σεβαστούς προπονητές στον κόσμο".

Ο Walker, ο οποίος πήγε στην Τottenham από την Sheffield United το 2009 και έκανε 183 εμφανίσεις στην Premier League, πρόσθεσε: "Αισθάνομαι ότι μπορεί να με βοηθήσει να φτάσω το παιχνίδι μου σε ένα νέο επίπεδο".

Ο 27χρονος που θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 2 αναμένεται να ταξιδέψει με την City τη Δευτέρα για την περιοδεία τους στις ΗΠΑ.

Η City δεν ανανέωσε το συμβόλαιο 3 ακραίων μπακ συμπεριλαμβανομένων και των δεξιών μπακ Pablo Zabaleta και Bacary Sagna.

Η City δεν κατάφερε να φέρει τον Dani Alves στην Αγγλία, με τον Βραζιλίανο να προτιμάει την Paris St-Germain.

Ο Walker, που επιλέχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της φετινής σεζόν στην Premier League, είναι η τρίτη μεταγραφή του καλοκαιριού για την City, μετά τις αφίξεις του μέσου Bernardo Silva και του τερματοφύλακα Ederson Moraes.

Πηγή: BBC Sport

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code