ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πατάει γκάζι για προπονητή η ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση προπονητή στην ΑΕΚ. Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα για τις «γνωστές» κι όχι μόνο περιπτώσεις. Άμεσα οι τελικές αποφάσεις.

«Γκαζώνει» η ΑΕΚ για να κλείσει το θέμα του προπονητή. Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ σύσκεψη ανάμεσα στους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, οι οποίοι ανέλυσαν τα τελευταία δεδομένα.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ ενημέρωσε τόσο τον τεχνικό διευθυντή όσο και τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης για το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Αργεντινή αλλά και για τις υπόλοιπες επαφές που έχει κάνει επί του θέματος.

Εκτός από τις «γνωστές» περιπτώσεις των Πάκο Χέμεθ, Φιλίπ Μοντανιέ και Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, στο τραπέζι των τριών έπεσαν κι άλλα ονόματα, τα οποία προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες.

Πρόθεση παραμένει να κλείσει το ζήτημα όσο το δυνατόν ταχύτερα, ώστε να μην επηρεαστεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Αυτό σημαίνει πως τις επόμενες μέρες η υπόθεση θα μπει ουσιαστικά στην τελική της ευθεία και το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξουν άμεσα ουσιαστικές εξελίξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code