ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ψυχολογία στο ζενίθ ενόψει της Αρσεναλ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανταποκριθεί με επιτυχία σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ευρωπαϊκής ιστορίας του.
Ο αυριανός αγώνας με την Αρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι το τελευταίο εμπόδιο της ομάδας του Μάρκο Σίλβα, προκειμένου να βρεθεί στην «ελίτ» των 16 ομάδων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη νίκη επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή με 3-4, που ήταν η 13η στη σειρά στο πρωτάθλημα, συνυπολογίζοντας και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με την ψυχολογία στο ζενίθ, ο Μάρκο Σίλβα και οι παίκτες του ολοκληρώνουν το πρωί την προετοιμασία τους για το ραντεβού με τους «κανονιέρηδες» στο Καραϊσκάκη, που θα είναι γεμάτο. Ο Πορτογάλος τεχνικός προφύλαξε στη Θράκη τούς Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε, ενώ ο Σεμπά πέρασε ως τρίτη αλλαγή στο παιχνίδι. Και οι τρεις αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός προκρίνεται ακόμη και με ήττα με 0-1 και 1-2, χάρη στη νίκη του με 2-3 στο Λονδίνο.

Από την άλλη πλευρά, η Αρσεναλ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με μία πρωινή προπόνηση στο Λονδίνο. Η αποστολή της θα φθάσει στην Ελλάδα αργά το απόγευμα, και έτσι οι παίκτες της θα πατήσουν αύριο βράδυ το χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Εκτός πλάνων του Αρσέν Βενγκέρ βρίσκονται οι Σάντσες, Κοκλέν, Καθόρλα, Γουέλμπεκ, Γουίλσιρ, Ροζίτσκι και Αρτέτα. Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός των «Λονδρέζων» Τζόελ Κάμπελ, που έχει αγωνιστεί για μία σεζόν στους «Πειραιώτες», μίλησε χθες στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρσεναλ για το παιχνίδι του Φαλήρου: «Πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και αγωνιστικά για το παιχνίδι της Τετάρτης, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εχουμε παίξει ενάντια στον Ολυμπιακό στο “Εμιρεϊτς”. Είναι σπουδαία ομάδα, σπουδαίος αντίπαλος και ειδικότερα επειδή παίζει στο γήπεδό του. Στον Πειραιά είναι πολύ δύσκολο να πάρεις βαθμούς, αλλά είναι το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων και θα δώσουμε τα πάντα. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν έως τώρα. Θα είναι ένας τελικός και πρέπει να κερδίσουμε ώστε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Αρσέν Βενγκέρ υπογράμμισε: «Θέλουμε πολύ να προκριθούμε και στόχος μας είναι να κάνουμε αυτό που πρέπει για να περάσουμε. Τις προηγούμενες φορές που παίζαμε με τον Ολυμπιακό είχαμε ήδη προκριθεί, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πέρσι θέλαμε νίκη με 3-0 στο Μονακό, μετά την ήττα με 3-1 στο Λονδίνο και πλησιάσαμε πολύ νικώντας με 2-0. Αυτή η εμπειρία θα μας βοηθήσει, αλλά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι τώρα».

Ο έμπειρος 44χρονος Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι θα διευθύνει τον αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code