ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρώτος και καλύτερος ο Αρης, σε ρότα πρόκρισης οι «δικέφαλοι»

Ο Αρης έκανε τον ιδανικότερο τερματισμό στην πρώτη φάση του Γιούροκαπ, κατακτώντας την πρώτη θέση του ομίλου του, φτάνοντας τις 7 νίκες σε 10 αγωνιστικές.
Οι «κίτρινοι» επικράτησαν και της τουρκικής Μπάνβιτ (72-53) και είχαν ως πρώτο σκόρερ τον Μακ Νιλ με 20 πόντους.

Οι πιθανότεροι αντίπαλοι του Αρη που θα οριστικοποιηθούν από τα σημερινά αποτελέσματα για τον νέο όμιλο των «32», είναι η Αλμπα Βερολίνου, μία εκ των Νεπτούνας, Νίζνι και Γκαλατάσαραϊ, καθώς και η Λιμόζ ή η Αρμάνι από την Ευρωλίγκα.

• H νίκη αποτελεί «μονόδρομο» για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική της α΄ φάσης του Γιούροκαπ, αλλά δεν εξασφαλίζει την πρόκριση της Ενωσης, σε αντίθεση με τον «Δικέφαλο» του Βορρά που μπορεί να καθορίσει απόλυτα το μέλλον του στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο ΟΑΚΑ (19.00), η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τη Νεπτούνας Κλαϊπέντα και εκτός από τη νίκη, χρειάζεται ή η Χάποελ Ιερουσαλήμ να ηττηθεί στην έδρα της ρωσικής Κράσνι (19.30) ή η Γκαλατάσαραϊ να επικρατήσει της Νίζνι, στη Ρωσία (18.30), ώστε η ελληνική ομάδα να ευνοηθεί σε τριπλή ισοβαθμία και να προκριθεί.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην έδρα της αποκλεισμένης και αδιάφορης Λιέτουβος Ρίτας (19.00) και αν νικήσει θα προκριθεί στη φάση των «32», χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Μπεσίκτας - Ζενίτ. Αν ηττηθεί, θα προκριθεί η Μπεσίκτας, εφόσον νικήσει τη Ζενίτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code