ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ;

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το μεγαλύτερο ντέρμπι για τα ελληνικά δεδομένα για την φετινή χρονιά . Αυτό δεν είναι άλλο από το ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Ας προχωρήσουμε στην ανάλυση των δύο ομάδων για το ματς , ωστόσο η ανάλυση θα γίνει περιληπτικά έτσι ώστε να μην σας κουράσουμε και εσάς τους ίδιους που ανυπομονείτε γι αυτό το ματς.

ΑΕΚ : Η Ένωση πάει σε αυτόν τον αγώνα με την ψυχολογία του φαβορί , καθώς έπειτα από το γκολ εκτός έδρας αλλά και σε συνδιασμό με το όμορφο  παιχνίδι που έκανε βάζει πλώρη για την πρόκριση .Η ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη της σε όλη αυτήν την προσπάθεια αλλά θα έχει και την στήριξη του κόσμου της ο οποίος ετοιμάζεται να δημιουργήσει μία καταπληκτική ατμόσφαιρα γεμίζοντας ασφυκτικά το ΟΑΚΑ . Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα είναι έτοιμοι όπως έχουν άλλωστε δηλώσει να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για την πρόκριση. Η μόνη απουσία της ομάδας θα είναι αυτή του άτυχου Ιβάν Μπρέσεβιτς που πρόσφατα υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση στο γόνατο .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Η ομάδα από τον Πειραιά κατεβαίνει στον αγώνα με την ψυχολογία της να μην είναι στα ύψη . Η ομάδα του κ. Μαρινάκη έχει μία σειρά ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ , ΑΕΚ , Παναθηναϊκό αλλά και τον αποκλεισμό του από την Ντνίπρο για τον θεσμό του Europa League. Οι παίκτες προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του ματς θα πρέπει να αποβάλλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορούν το όποιο άγχος ενδέχεται να έχουν μπροστά στην θέα 70.000 ΑΕΚτζίδων να περιμένουν πως και πως την πολυπόθητη ήττα τους ώστε να προκριθεί η Ένωση στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι απουσίες της ομάδας θα είναι αυτές των Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί και Σαντάνα .

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ 

ΑΕΚ : Ανέστης-Μπακάκης-Σοϊλέδης-Κολοβέτσιος-Λαμπρόπουλος(Τζανετόπουλος)-Ανάκογλου-Γιόχανσον-Πλατέλλας-Μπαρμπόσα-Μάνταλος-Αραβίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Μέγιερι-Σαλίνο-Μαζουάκου-Μποτία-Σιόβας-Μανιάτης-Μιλιβόγιεβιτς-Κασάμι-Ντοσεβί-Ντομίνγκεζ-Χάρα

Καλή επιτυχία να ευχηθούμε και στις 2 ομάδες και ας πιστέψουμε πως δεν θα υπάρξουν επεισόδια ούτε μέσα ούτε έξω από το γήπεδο... Το Sportsnewsgreece θα είναι και αυτό στο παιχνίδι ώστε να σας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια το τι ακριβώς συνέβει στο γήπεδο με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code