ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μαρινάκης: "Είστε παλικάρια, μπορούσαμε τρία γκολ"

O πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά από το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα
και επεσήμανε πως ήταν θέμα τύχης που οι Πειραιώτες δεν πήραν τη νίκη. "Είστε παλικάρια", τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα των παικτών του στην Τούμπα, καθώς και από τη συμπεριφορά τους και ως εκ τούτου τους επισκέφθηκε στα αποδυτήρια, μοιράζοντας συγχαρητήρια.

"Θέλαμε όλοι τη νίκη σήμερα, καθώς είναι μία ημέρα ιερή για τον σύλλογό μας. Ωστόσο, κάνατε αυτό που σας ζητήσαμε. Παίξατε με καρδιά, με ψυχή και μόνο από ατυχία δεν νικήσατε. Είστε παλικάρια. Ήταν θέμα τύχης που δεν νικήσαμε. Μπορούσαμε να βάλουμε και τρία γκολ. Συνεχίζουμε, ως μια γροθιά, γιατί έρχεται δύσκολος μήνας! Θέλουμε να δώσετε όλες σας τις δυνάμεις, να παραμείνετε ενωμένοι, όπως είστε, μια οικογένεια! Και να προχωρήσουμε δυνατά, με νίκες, για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας", είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συμπλήρωσε:

"Σας υποσχέθηκα ότι δεν θα συνέβαιναν τα περσινά γεγονότα, πέρα βέβαια από το συμβάν με τον Τσόρι και το αντικείμενο που τον χτύπησε στο χέρι. Τέτοια πράγματα δεν τιμούν το ποδόσφαιρο, αλλά καμία σχέση με πέρυσι".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code