ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πλήγμα για την Αϊντχόφεν , χάνει όλη τη σεζόν ο Ρομέρο


 


Η ομάδα της PSV Αϊντχόφεν θα κληθεί να στερηθεί των υπηρεσιών του νεοφερμένου επιθετικού της , Μαξιμιλιάνο Ρομέρο για όλη τη σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης.

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής του Ολλανδικού πρωταθλήματος απέναντι στην Έμμεν όπου ο προπονητής της ομάδας Ρότζερ Σμίντ έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό φορ να αγωνιστεί για πρώτη φορά με την φανέλα της ομάδας όπου σκόραρε στις καθυστερήσεις για να της χαρίσει την νίκη , η χρονιά φαινόταν να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για τον Αργεντινό επιθετικό αλλά δυστηχώς πολλές φορές στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας τραυματισμός για έναν ποδοσφαιριστή. 

Στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι της Αϊντχόφεν για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Σλοβένικη Μούρα , ο 21χρονος επιθετικός πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή σαν βασικός με την ομάδα αλλά δυστηχώς μετά από μόλις 9 αγωνιστικά λεπτά , αναγκάστηκε να αντικατασταθεί έπειτα από τον τραυματισμό του. Μετά από ενδελεχή έλεγχο του ποδοσφαιριστή από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας , ο σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Ρομέρο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο δίχως περισσότερες λεπτομέρειες και τίθεται οριστικά νοκ άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς. Αναμφίβολα , επρόκειτο για ένα μεγάλο χτύπημα τόσο για τον νεαρό Αργεντινό επιθετικό που πίστευε πως φέτος θα κάνει μεγάλο θόρυβο με τις επιδόσεις του αλλά και για την ομάδα του , η οποία περίμενε πολλά τέρματα και θέαμα από αυτόν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code