ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Σίτι «έσπασε» το σερί του Ζιντάν

Οι «πολίτες» επικράτησαν για δεύτερη φορά επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά στο Final-8 της Λισαβόνας.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να αφήσει εκτός champion league την πρωταθλήτρια Ρεάλ, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο σερί του Ζιζού. Υπενθυμίζουμε πως ο Γάλλος προπονητής των «μαδριλενών», επί τρεις συνεχόμενες χρονιές το πρώτο διάστημα ως προπονητής της Ρεάλ, πανηγύρισε τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις. Αυτό σημαίνει πως ο Ζιντάν δεν γνώριζε την «γεύση» της ήττας ή του αποκλεισμού.

Πράγμα που κατάφερε να κάνει εχθές ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος απέκλεισε τον Ζιζού για πρώτη φορά στη καριέρα του σε νοκ άουτ φάση του champions league.

Στη λήξη του αγώνα ο Γάλλος τεχνικός των «μερένχες» δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του, παράλληλα όμως τόνισε την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε η ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Το συναίσθημα μετά από μια ήττα πόσο μάλλον έναν αποκλεισμό δεν είναι ποτέ ευχάριστο. Δεν θα προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε δικαιολογίες. Χάσαμε και τα δύο μεταξύ μας παιχνίδια. Δώσαμε τα πάντα αλλά μερικές φορές αυτό δεν αρκεί. Η σεζόν που μόλις έκλεισε ήταν πολύ καλή για εμάς. Μπορεί να μην τελειώσαμε με ένα καλό αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Πρέπει όμως να είμαστε υπερήφανοι με αυτά που κάναμε φέτος».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code