ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εύκολη νίκη στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι για την Φέγενορντ

Στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι μετά την έναρξη της προετοιμασίας , η Φέγενορντ επικράτησε με 3-0 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ στο De Kuip χωρίς να συναντήσει δυσκολίες.

 Υπό την παρουσία τριών περίπου χιλιάδων θεατών που κάθισαν να παρακολουθήσουν το ανεπίσημο αυτό τοπικό ντέρμπι διεξήχθει αυτή η αναμέτρηση παρά το γεγονός πως το Σάββατο η ομάδα της Φέγενορντ είχε ανακοινώσει πως ένα μέλος της ομάδας προβλήθηκε από κορονοϊό. Οι νέες μεταγραφές της Φέγενορντ , ο Μπράιαν Λίνσεν και ο Μάρκ Ντίμερς δεν ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα της ομάδας ενώ από το παιχνίδι απουσίασε ο Στίβεν Μπέργκουιν λόγω γρίπης.

Πάντως , στο παιχνίδι η Φέγενορντ μπήκε πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να προηγείται μόλις στο 22ο λεπτό με 3-0 με 2 τέρματα από τον Ρόμπερτ Μπόζενικ με τον Κρισέντσιο Σάμμερβιλ να προσθέτει το τρίτο τέρμα για λογαριασμό της ομάδας του. Στη συνέχεια , το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό και από τις δύο ομάδες παρόλα αυτά , δεν σημειώθηκε κάποιο άλλο τέρμα αν και η Σπάρτα απείλησε αρκετές φορές με αξιώσεις την εστία της Φέγενορντ. Κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου , ο σκόρερ του 3ου τέρματος στο παιχνίδι , Σάμμερβιλ αποχώρησε ως τραυματίας με την κατάστασή του ωστόσο να μην εμπνέει ανησυχία το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Να σημειωθεί πως την επόμενη Κυριακή η Φέγενορντ θα αντιμετωπήσει στο 2ο φιλικό της την Τβέντε ενώ η Σπάρτα θα αγωνιστεί εναντίον της Γαλλικής Λανς την ερχόμενη Παρασκευή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code