ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναχαϊκή:Επαφή με Μεχία



   Σε συζητήσεις με τον Αλφρέδο Αντόνιο Μεχία βρίσκεται η Παναχαϊκή ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Ο μέσος από την Ονδούρα φέτος αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ 2 με τον Λεβαδειακό με τον οποίο είχε 10 συμμετοχές με 2 γκολ. Τα προηγούμενα χρόνια είχε αρκετές συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία.

Συγκεκριμένα τη διετία 14-16 έπαιξε στον Πανθρακικό και την διετία 16-18 μετακόμισε στην Ξάνθη με την οποία τη σεζόν 17-18 είχε 25 συμμετοχές με 2 γκολ. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είναι θετικός στην προοπτική απόκτησης του έμπειρου μέσου με τον οποίο έχει συνεργαστεί τη σεζόν 15-16.

Βέβαια η περίπτωση του Μεχία δεν είναι εύκολη, ο μέσος από την Ονδούρα έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες από την Σούπερ Λιγκ 2, ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει ομάδες από την Σούπερ Λιγκ. Πάντως αν αποκτηθεί, πρόκειται για έναν παίκτη που είναι πραγματικό μηχανάκι στη μεσαία γραμμή και θα δώσει ποιότητα στην ομάδα της Πάτρας.

Να σημειωθεί πως ο Μεχία έχει υπάρξει και διεθνής με την ομάδα της Ονδούρας της οποίας έχει φορέσει την φανέλα της 42 φορές και την τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε αυτή ήταν τον Σεπτέμβριο του 18.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code