ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία-ΑΕΛ (0-0):Θέλανε, η Λαμία μπορούσε, αλλά μοιράστηκαν τους βαθμούς!

Όλα στο μηδέν στη Λαμία.

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Λαμία και ΑΕΛ στο ΔΑΚ Λαμίας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play-out. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φανούν απειλητικές, με τη Λαμία να έχει και τις περισσότερες τελικές ευκαιρίες στην αναμέτρηση, αλλά να μην καταφέρνουν στο τέλος και λόγω κούρασης να πάρουν το παιχνίδι. Άλλο ένα παιχνίδι με εξαιρετική αμυντική λειτουργία για την ομάδα του Πετράκη, που αυτή τη φορά έβγαλε και αυτοματισμούς στην επίθεση.

Στον Αστέρα Τρίπολης θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις η Λαμία, τη Ξάνθη θα υποδεχθεί η ΑΕΛ.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ:

Ο Γιώργος Πετράκης διατήρησε το 4-2-3-1 για την ομάδα του. Ο Επασί βρέθηκε και πάλι κάτω από τα δοκάρια, με τους Σκόνδρα δεξιά, Βάντερσον αριστερά και Βύντρα με τον Αντέτζο, που επανήλθε στο αρχικό σχήμα, να βρίσκονται στη τετράδα της άμυνας. Οι Μπεχαράνο και Μπουλούλης μετά το καλό παιχνίδι που έκαναν με τη Ξάνθη, κυρίως αμυντικά, κέρδισαν επάξια τις θέσεις τους και για το σημερινό παιχνίδι. Ο Σάλιακας, που φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πετράκη, ήταν αριστερά, με το Ρόμανιτς δεξιά και τον Καραμάνο να κινείται περιφερειακά του Αραβίδη, που επανήλθε στο αρχικό σχήμα μετά το τραυματισμό του.

Από τη μεριά του ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε μόνο μία αλλαγή στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο. Ο Κρίστινσον πήρε φανέλα βασικού, ίσως στο τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΛ. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά βρέθηκαν οι Μπέρτος, Ηλιάδης, Μάρκοβιτς και Στελιάνο. Οι Σετσέροβιτς και Γκαζάλ ήταν και πάλι τα αμυντικά χαφ, με το Μιλοσάβλιεβιτς να κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Δεξιά στην επίθεση ο Βινίσιους κινήθηκε ο Βινίσιους, με τον Πινακά αριστερά στη θέση του Τόρζε και τον Παπάζογλου μοναδικό προωθημένο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Λαμία να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πρώτη φάση στο 3' με την κεφαλιά του Μπεχαράνο μετά το κόρνερ του Ρόμανιτς να περνάει αόυτ. Το πρέσινγκ της Λαμίας ψηλά στα πρώτα λεπτά δυσκόλευε την ανάπτυξη της ΑΕΛ, που έψαχνε τις μακρινές μπαλιές.

Στο 13' πρώτη μεγάλη φάση για την ΑΕΛ. Στην πρώτη στιγμή του παιχνιδιού που έβαλαν την μπάλα κάτω αναπτύχθηκαν σωστά από τα δεξιά με το Μιλοσάβλιεβιτς να αφήνει με τακουνάκι στον Παπάζογλου και το σουτ του τελευταίου να μπλοκάρεται από τον Επασί. Στο 16' σέντρα-σουτ του Μπέρτου, στην αγκαλιά του Επασί. Στο 20' νέα ευκαιρία για τη Λάρισα με τον Πινακά να πιάνει το σουτ από τα αριστερά, που μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Λαμίας.

Η Λάρισα μετά το δεκάλεπτο είχε πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και οι παίκτες του Πετράκη έμοιαζαν νευρικοί στις κινήσεις τους. Στο 29' μετά από κόρνερ του Στελιάνο ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 78' μετά από ωραία αντεπίθεση της Λαμίας η μπάλα στρώθηκε στο Μπεχαράνο, αλλά το σουτ του εκτός περιοχής κατέληξε άουτ.

Στο 41' φάουλ του Βάντερσον η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στον Κρίστινσον. Στο 43' ωραία ατομική ενέργεια του Ρόμανιτς που πέρασε ανάμεσα από δύο παίκτες, αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ. Στην εξέλιξη του κόρνερ κεφαλιά του Αραβίδη η μπάλα ψηλά άουτ. Στο 45+2' ωραία ανάπτυξη και πάλι για τη Λαμία με το σουτ του Μπουλούλη να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 45+3' σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς εκτός περιοχής, δεν ανησύχησε ο Επασί, στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα, το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό. Στο 51' ο Σκόνδρας αφού συνέκλινε κεντρικά σούταρε με το αριστερό πάνω από τα δοκάρια του Κρίστινσον. Στο 52' σουτ του Στελιάνο, δεν ανησύχησε ο Επασί. Στο 53' σουτ του Μπουλούλη, μετά από φάση διαρκείας, μπλόκαρε ο Ισλανδός τερματοφύλακας της ΑΕΛ.

Στο 54' σουτ του Αραβίδη σε αντεπίθεση της Λαμίας, ξανά εκεί ο Κρίστινσον. Στο 63' γρήγορη ανάπτυξη από τη Λαμία, με το Σάλιακα να σουτάρει και τον Μάρκοβιτς να βάζει την κόντρα για το κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ κομπίνα από τη Λαμία και σέντρα με στόχο το Βύντρα, η κεφαλιά του οποίου πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο. Μετά το 65' ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα μετόπισθεν τους.

Η ΑΕΛ έψαχνε τρόπους να διασπάσει την άμυνα της Λαμίας, που είχε για μια ακόμη αγωνιστική εξαιρετικά στημένες τις γραμμές της μεσοαμυντικά. Στο 93' και μετά από φάση διαρκείας με το φάουλ που κέρδισε η Λαμία, ο Μάρκοβιτς έκλεψε τη μπουκιά από το στόμα του Αντέτζο λίγο πριν εκτελέσει, στη τελευταία φάση του αγώνα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Λαμία (4-2-3-1): Επασί, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Σάλιακας, Ρόμανιτς, Καραμάνος (Βασιλόγιαννης 81'), Αραβίδης (Σάσι 84').

ΑΕΛ (4-2-3-1): Κρίστινσον, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μάρκοβιτς, Στελιάνο, Γκαζάλ (Μιχαήλ 35'), Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Πινακάς, Βινίσιους (Λουφάκης 71'), Παπάζογλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code