ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

SL2- Στο ίδιο έργο θεατές


Ο χρόνος περνάει, όμως το πρωτάθλημα της Super League 2 συνεχίζει να βρίσκεται στον «αέρα», καθώς το Δ.Σ της Δευτέρας (15/6) διακόπηκε χωρίς να ληφθεί κάποια απόφαση, ενώ αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη (17/6) συνάντηση με τη Super League και την ΕΠΟ.

Την "Ημέρα της Μαρμότας" φαίνεται ότι ζούμε στον μαγικό κόσμο της SL2, αφού για μια ακόμα εβδομάδα είχαμε την διεξαγωγή ενός ΔΣ το οποίο δεν κατέληξε πουθενά, σπρώχνοντας στις ...καλένδες την λήψη των αποφάσεων για τα καυτά ζητήματα που απασχολούν την κατηγορία.

Στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας, που κράτησε περισσότερες από δύο ώρες, οι ομάδες ενημερώθηκαν αρχικά από τον πρόεδρο της Λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκο, για τα αποτελέσματα των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, την ΓΓΑ, τον ΠΣΑΠ και την ΕΡΤ.

Μάλιστα, όσον αφορά τον ΠΣΑΠ η πρόταση της διοργανώτριας για πληρωμή των δεδουλευμένων έως και το σημείο της διακοπής λόγω κορονοϊού, δεν βρίσκει σύμφωνο τον Σύνδεσμο των ποδοσφαιριστών, κάτι που σημαίνει πως κάθε ομάδα θα αναλάβει να διαπραγματευτεί ξεχωριστά με τους παίκτες για τις μειώσεις, όπως άλλωστε έγινε και με τις ομάδες της Super League.

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό πως η ΕΡΤ έχει καταβάλλει περίπου 3.550.000 ευρώ συνολικά στις ΠΑΕ και με τα χρήματα αυτά έχει προπληρώσει και τις δύο αγωνιστικές που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της διακοπής.

Έτσι, η επιστροφή στη δράση την 29η Ιουνίου, (όπως είχε αποφασιστεί στο Δ.Σ.της 3ης Ιουνίου) και η ολοκλήρωση της σεζόν, φάνηκε πως αποτελεί αναγκαία συνθήκη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση αυτά τα έξτρα χρήματα θα πρέπει να επιστραφούν.

Με βάση τα παραπάνω, το ΔΣ αποφάσισε το να πραγματοποιηθεί συνάντηση της γνωστής 8μελούς επιτροπής της SL2 με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και αντιπροσωπεία της SL, ώστε να τεθεί «επί τάπητος» το ζήτημα της αναδιάρθρωσης και να ξεκαθαριστεί και το μέλλον της κατηγορίας.

Η συνάντηση αυτή προγραμματίστηκε αρχικά για σήμερα Τετάρτη (17/6), ώστε είτε την Παρασκευή είτε το Σάββατο να συνεχιζόταν η τηλεδιάσκεψη που διακόπηκε, με ενημέρωση των ομάδων και λήψη των οριστικών αποφάσεων.

Όμως, οι σχετικές επαφές μετατέθηκαν τελικά για το άμεσο μέλλον και όπως όλα δείχνουν, η …συνέχεια της τηλεδιάσκεψης θα αναβληθεί με τη σειρά της για την επόμενη εβδομάδα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code