ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σε μπελάδες πάλι ο Βράνιες για τα...μάτια μιας γυναίκας


Αδιόρθωτος δείχνει να ειναι ο Βράνιες και μετά την φυγή του από την ΑΕΚ και την επιστροφή του στην Βοσνία, και όλα αυτά πάλι για χάρη μιας γυναίκας.


Σύμφωνα με βοσνιακά Μέσα, «ο Ογκνιεν Βράνιες συνελήφθη χθες το βράδυ μετά από καβγά που είχε με ον Ντούσαν Κομλιένοβιτς, γιο του πρώην τεχνικού διευθυντής της RUGIP», αναφέρει το MojaBanjaluka.info χωρίς η είδηση να ειναι επιβεβαιωμένη.

Οι Βόσνιοι λοιπόν αναφέρουν ότι ο καβγάς ξέσπασε σε ένα εστιατόριο επειδή ο Βράνιες πετούσε διάφορα πράγματα στην κοπέλα που ήταν μαζί με τον Κομλιένοβιτς. Εκείνος αντέδρασε και ο Βράνιες τον πλησίασε και τον χτύπησε. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του έσπασε και δόντι. Στη συνέχεια έφτασε η Αστυνομία και συνέλαβε τον Βράνιες. Οι κατηγορίες με τις οποίες συνελήφθη είναι η διατάραξη της κοινής ησυχίας σε κεντρικό σημείο της βοσνιακής πόλης Μπάνια Λούκα.


Η μοναδική επίσημη θέση που έχει πάρει ως τώρα η τοπική αστυνομία είναι ότι δυο άνδρες συνελήφθησαν μετά τις 03:00 τα χαράματα στην περιοχή όπου βρισκόταν ο Βράνιες για λόγους διατάραξης της κοινής ησυχίας. Χωρίς να διευκρινίζει για ποιους πρόκειται.


Και σαν να μην έφταναν αυτά, νέα δημοσιεύματα από το Βέλγιο, και την σελίδα b92, αναφέρουν ότι ο Βράνιες ειναι πλέον ανεπιθύμητος στην Αντερλεχτ με τον προπονητή της ομάδας, Φρανκ Βερκάουτερεν, να ξεκαθαρίζει πως δεν τον θέλει πίσω στις Βρυξέλλες λόγο του εκρηκτικού χαρακτήρα του.


Όλα αυτά έρχονται να προστεθούνε και στο πρόσφατο περιστατικό με τον Ντάνιελ Βέρντε, όταν και τον έπιασε από το λαιμό, στο ματς με τον Παναθηναϊκό, για να «βαρύνουνε» το κλίμα εναντίον του ακόμα περισσότερο με τους Βέλγους να προσθέσουν ότι δεν αποκλείεται να αποφύγει μια τιμωρία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code