ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ήθελε απευθείας... τους ομίλους του Champions League!


Κυρία Άλκμααρ;
Ήξερες με ποιόν πας να τα βάλεις έτσι; Με τον κύριο Άγιαξ!Δεν ήταν κι ο,τι πιο εύκολο να κερδίσεις αυτή την προσφυγή στην UEFA, αλλά για μένα καλά έκανες!
Αν ήσουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα και πήγαινες στα δικαστήρια, θα σου έλεγα:
Κοπελιά είσαι χαμένη από χέρι!

Δεν έχει άδικο που φωνάζει η ομάδα του Παντελή Χατζηδιάκου, μιας και η Ερεντιβίζιε ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει πρωταθλητής.Το εισιτήριο όμως, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, με απόφαση της Ολλανδικής ομοσπονδίας δόθηκε στον Αίαντα. Εκεί στήριξε και την απόφαση της η UEFA και δεν έκανε δεκτή την προσφυγή της Άλκμααρ, πως ο καθορισμός της τελικής κατάταξης είναι καθαρά θέμα της ομοσπονδίας κάθε χώρας.


Για να καταλάβετε οι δύο σύλλογοι ισοβάθμησαν στην 1η θέση με 56 βαθμούς.Ο Άγιαξ όμως είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων (+8) από την Άλκμααρ.Η ομάδα που προπονεί ο Άρνε Σλοτ επικράτησε του Αίαντα και στις 2 φετινές αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα.Εκεί βασίζεται ακόμα η Άλκμααρ και από εδώ και πέρα θα κινηθεί κατά της UEFA.

Την ίδια κατάληξη βέβαια είχαν και οι προσφυγές της Καμπούρ και της Ντε Γκράαφσαπ, που ήταν με διαφορά στις δύο πρώτες θέσεις της 2ης κατηγορίας της χώρας και θα ανέβαιναν στα μεγάλα σαλόνια.Δεν θα γίνει ούτε αυτό όμως.Ούτε θα ανέβει κανένας, ούτε θα πέσει...

Α ρε κορωνοϊέ... τι μπάχαλο δημιούργησες!!!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

 




Ad Code