ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοροναϊός: Απειλεί να παρατείνει τις απολύσεις σε όλο το ισπανικό ποδόσφαιρο


Οι προβλέψεις στο ισπανικό ποδόσφαιρο δείχνουν πως μπορεί να καταρρεύσει το σύστημα λόγω πανδημίας. Η Second B, η τρίτη κατηγορία και το ποδόσφαιρο γυναικών ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς θα μπορούσαν να επηρεαστούν μέχρι και 10.800 παίκτες.

Αντιμέτωποι με αυτή την αβεβαιότητα, οι σύλλογοι πραγματοποιούν τακτικές τηλεματικές συναντήσεις με τον Javier Tebas. Εκτιμούν τη δυνατότητα εφαρμογής ενός κανονισμού για προσωρινή απασχόληση.Ο πρόεδρος της LaLiga, από την πλευρά του, προσπαθεί να αποτρέψει αυτή την κατάσταση από το να συμβεί και δίδει ως παράδειγμα την Ένωση Αθλητισμού του Λας Πάλμας. Η ομάδα των Καναρίων ήταν η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε ότι θα προέβη σε ένα χρηματοπιστωτικό μέσο που ονομάζεται "Erte", αν και τελικά απέκλεισε να  αφήσει τους υπαλλήλους της σε μια «κρίσιμη κατάσταση». Και σύμφωνα με τις πηγές των συνδικάτων, η δημιουργία προσωρινής απασχόλησης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα ήταν "τρελή" επιλογή  με αποτέλεσμα το σύστημα να κατέρρεε.


"Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ένα μεγάλο μέρος των προϋπολογισμών εξαρτάται από το οπτικοακουστικό εισόδημα και το εισόδημά τους θα διατηρηθεί. Επιπλέον, η RFEF έχει ήδη πει ότι εγγυάται όλες τις δεσμεύσεις πληρωμών...Τι ανησυχούν οι άλλες κατηγορίες ", ανέφεραν τα συνδικάτα.


Η Second B, η τρίτη κατηγορία και το ποδόσφαιρο γυναικών, το μεγάλο χτύπημα από την κρίση του κοροναϊού.





Να μειωθεί ο αριθμός των ΕΡΤΕs στους συλλόγους της Β και Γ κατηγορίας και στο ποδόσφαιρο των γυναικών, κατηγορίες με λιγότερους πόρους, όπου οι ομάδες εξαρτώνται περισσότερο από τα έσοδα του box office. Αποφύγετε την εφαρμογή τους στην πρώτη και στη δεύτερη κατηγορία. Εάν η Βαρκελώνη αποδεχθεί μία ρύθμιση προσωρινής απασχόλησης, για περισσότερους λόγους οι σύλλογοι με μικρότερο όγκο εισοδήματος να το κάνουν.

Αυτή τη στιγμή τα συνδικάτα θέλουν να καταστήσουν σαφές στους συλλόγους ότι το ERTE σημαίνει την πλήρη αναστολή της σύμβασης, έτσι ώστε οι παίκτες να μην μπορούν να εκπαιδευτούν. Επίσης, όταν ο αγώνας συνεχιστεί, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να εισπράξουν και πάλι τον μισθό τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code