ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόκριση για την Μίλαν στο Coppa Italia (video)

Πρόκριση για την Μίλαν στους «4» του Coppa Italia η οποία νίκησε την Τορίνο στην παράταση με 4-2. Ο Τσαλχάνογλου ήταν αυτός που με γκολ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε στην κανονική διάρκεια  και έστειλε το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η καλή πορεία της Μίλαν στους τελευταίους αγώνες συνεχίστηκε και στο κύπελλο, όπου στο Τζιουζέπε Μεάτσα κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Τορίνο και να προκριθεί με σκορ 4-2 στην παράταση, στα ημιτελικά του θεσμού.
Προηγήθηκε με τον Μποναβεντούρα στο 12ο λεπτό αλλά δέχτηκε δύο τέρματα , στο 34ο και 71ο  λεπτό από τον Μπρέμερ. Το σκορ έμεινε μέχρι τις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, με τον Τσολχάνογλου να ισοφαρίζει το παιχνίδι και να δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση στην παράταση. Εκεί με ένα τέρμα ξανά του Τσολχάνογλου στο 106ο λεπτό και ένα του Ιμπραΐμοβιτς στο 108ο κατάφερα να κερδίσει και να μείνει ζωντανή στην πορεία της για ένα τίτλο την φετινή περίοδο.
Η Τορίνο προσπάθησε , η πορεία της όμως στα τελευταία παιχνίδια , με αποκορύφωμα το 0-7 από την Αταλάντα εντός έδρας, είναι καθοδική. Ούτε χθες κατάφερε να αντιστρέψει το momentum της απόδοσης της και ηττήθηκε.
Το Coppa Italia συνεχίζεται σήμερα με την αναμέτρηση μεταξύ της Ίντερ με την Φιορεντίνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code