ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέλος ο Μαχαίρας από Λεβαδειακό!-"Αιχμές" από Μαχαίρα


Στη λύση του συμβολαίου με το Δημήτρη Μαχαίρα, προχώρησε η διοίκηση των Βοιωτών.

Ο πρώην μέσος του Λεβαδειακού , βρισκόταν εκτός πλάνων του Σωτήρη Αντωνίου και καθώς μετρούσε μόλις 3 συμμέτοχες τη φετινή σεζόν , αποφασίστηκε από τις δύο πλευρές , να μην συνεχίσουν μαζί.

Η ανακοινωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μαχαίρα, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία και την προσωπική του ζωή».

Ωστόσο σε δηλώσεις που έκανε ο Έλληνας μέσος, εξέφρασε τη πικρία του για το τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την ομάδα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο 29χρονος : «Με αφορμή την αποχώρησή μου από την ομάδα του Λεβαδειακού θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι κάθε επιτυχία. Μεγάλωσα σε αυτή την πόλη, είναι το δεύτερο σπίτι μου και αποχωρώ, αφήνοντας πολλούς φίλους. Ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' στον κόσμο με το οποίο το 'δέσιμο' παραμένει. Σίγουρα αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να επισκέπτομαι τη Λιβαδειά ως φίλος, γιατί ο κόσμος της με στήριξε τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Φεύγω με ένα μεγάλο παράπονο το οποίο, όμως αφήνω πίσω μου...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code